Τζένιφερ Λόπεζ: Τον διέγραψε από τη ζωή της αλλά και από το κορμί της - Εξαφάνισε το τατουάζ του Μπεν Αφλεκ

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
shutterstock
shutterstock

Μόνο δυο χρόνια κράτησε ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ με τον Μπεν Άφλεκ. Το ζευγάρι ξεκίνησε τη σχέση του το 2002 και σύντομα αρραβωνιάστηκαν. Τελικά όμως χώρισαν το 2003. Το 2022 ωστόσο και αφού είχαν δημιουργήσει τις δικές τους οικογένειες, πήραν την απόφαση να επανασυνδεθούν. Για ακόμα μια φορά ο αρραβώνας τους έγινε αστραπιαία και στις 16 Ιουλίου παντρεύτηκαν στο Λάς Βέγκας.

Ο γάμος αυτός κράτησε όμως για 2 χρόνια με τους δημοσιογράφους του Hollywood να αναφέρουν και να σχολιάζουν πως ο ηθοποιός δεν περνούσε καθόλου καλά μέσα σε αυτό τον γάμο, καθώς σε κάθε κοινή δημόσια εμφάνισή τους δεν χαμογελούσε καθόλου. Δεν ήταν και λίγες οι φορές που ήταν τσαντισμένος.

Η dailymail αποκάλυψε ότι η 55χρονη τραγουδίστρια ζήτησε να ανακτήσει το επώνυμό της, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους fans της. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Λατίνα σταρ επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές» στα χαρτιά του διαζυγίου της.

Το ζευγάρι δεν είχε υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, γεγονός που σημαίνει ότι τα ατομικά τους κέρδη από τα τελευταία δύο χρόνια θεωρούνται κοινή περιουσία. Η Τζένιφερ Λόπεζ, με καθαρή αξία περίπου 400 εκατομμυρίων δολαρίων, έχει κυκλοφορήσει τέσσερις ταινίες από τον γάμο τους κι έπειτα, ενώ το 2023 λάνσαρε και τη δική της σειρά κοκτέιλ «Delola».

Η Τζένιφερ Λόπεζ εξαφάνισε το τατουάζ που είχε κάνει για τον Μπεν Άφλεκ

Την ώρα που οι φήμες θέλουν τον Μπεν Άφλεκ να είναι σε νέα σχέση με αρκετά μικρότερη του (δείτε την εδώ), η Τζένιφερ Λόπεζ αποφάσισε να εξαφανίσει από το κορμί της το τατουάζ που είχε κάνει για εκείνον.

Το πρώην ζευγάρι είχε κάνει το ίδιο τατουάζ. Πρόκειται για το σύμβολο του απείρου με το όνομα της τραγουδίστριας γραμμένη στην μια άκρη και του ηθοποιού στην άλλη. Η Τζένιφερ το είχε κάνει στα πλευρά της, ωστόσο στην πρόσφατη δημόσια εμφάνιση της έχει εξαφανιστεί.