Βάσω Λασκαράκη: Πρώτη μέρα στην ΣΤ' τάξη για την κόρη της - Η φωτογραφία με την λιλά σχολική τσάντα

«Καλή δύναμη και στους γονείς»

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram
Instagram

Μπορεί τα σχολεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να παραμείνουν κλειστά λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, σε όλα τα υπόλοιπα όμως μέρη έχει ήδη χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς, οπότε όπως καταλαβαίνετε τα social media γέμισαν ξαφνικά από φωτογραφίες με παιδάκια που κουβαλούν χαρούμενα την σχολική τους τσάντα, ένα από αυτά ήταν και η κόρη της Βάσως Λασκαράκη!

Η αγαπημένη ηθοποιός και δημοφιλής προσωπικότητα, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια ιδιαίτερη στιγμή από την προσωπική της ζωή. Η κόρη της, Εύα, ξεκίνησε την ΣΤ' τάξη του δημοτικού, και η Λασκαράκη δεν παρέλειψε να απαθανατίσει αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, η μικρή Εύα ποζάρει χαρούμενη με την αγαπημένη της λιλά σχολική τσάντα. Η περήφανη μαμά έγραψε με συγκίνηση στη λεζάντα της ανάρτησης: «Η ΣΤ´ τάξη μόλις ξεκίνησε ???? για μας εδώ! Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και στους εκπαιδευτικούς … καλή δύναμη και στους γονείς»

Η φωτογραφία με την μικρή Εύα εννοείται πως τράβηξε την προσοχή των ακολούθων, οι οποίοι γέμισαν την ανάρτηση με θετικά σχόλια, ευχές και καρδιές.

Η ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη


Η Βάσω Λασκαράκη συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της ως μητέρα (δείτε εδώ τι ανάρτηση είχε κάνει όταν έκλεισαν τα σχολεία), δείχνοντας την αγάπη και τη στήριξή της στην κόρη της σε κάθε βήμα της ζωής της. Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε πολλά χαμόγελα και συγκίνηση στους θαυμαστές της, καθώς βλέπουν την μικρή Εύα να μεγαλώνει.

Η έναρξη της ΣΤ' τάξης αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στη μαθητική πορεία της Εύας, και η ηθοποιός δεν κρύβει τη χαρά της για αυτή τη νέα φάση της ζωής της κόρης της. Με αυτή τη συγκινητική ανάρτηση, η Βάσω Λασκαράκη μοιράζεται με το κοινό της μια στιγμή που πολλές μητέρες μπορούν να ταυτιστούν.