Νίκος Κουρής: Διέγραψε όλες τις αναρτήσεις από το γάμο του με την Τοπαλίδου - Την έκανε και unfollow στο Instagram

Τι έχει συμβεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTOS
NDPPHOTOS

Μυστήριο επικρατεί για το τι συμβαίνει ανάμεσα στον Νίκο Κουρή και την Έλενα Τοπαλίδου, αφού ο ηθοποιός διέγραψε όλες τις αναρτήσεις που είχε κάνει στο προφίλ του στο Instagram από το γάμο τους που είχε γίνει στις 12 Δεκεμβρίου.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για τον Κουρή και την Τοπαλίδου

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να παντρευτεί έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου. Τη νύφη παρέδωσε ο γιος τους, ενώ καλεσμένοι ήταν κοντινοί φίλοι και συγγενείς. Τις επόμενες ημέρες έγιναν πολλές αναρτήσεις στα social media από τον γάμο, ανάμεσα τους και η φωτογραφία που είχε προκαλέσει τεράστιο ντόρο (δείτε την εδώ).

Μάλιστα, στις εκπομπές μιλούσαν για το γάμο τους, ενώ απάντηση και για την κίνηση της μέσα στην εκκλησία την ώρα του μυστηρίου είχε δώσει και η Τοπαλίδου. «Περισσότερο θύμωσα με τον εαυτό μου που πήγα να εξηγήσω κάτι. Γενικά, θυμώνω με τον εαυτό μου τις περισσότερες φορές. Σκέφτομαι "έκανες αυτό, μη το παίρνει πίσω, δε χρειάζεται να εξηγείς" Όποιος μπορεί να καταλάβει, μπορεί. Οι περισσότεροι δε θέλουν να καταλάβουν, βρίσκουν ευκολία στο να κρίνουν. Δεν έχει σημασία να κρίνεις κάποιον. Αυτό εμένα στη ζωή μου με πλήγωσε κάποιες φορές πολύ», είχε πει μεταξύ άλλων - δείτε το βίντεο.

Λίγες εβδομάδες αργότερα η Ελένη Τοπαλίδου έκανε ταξίδι στο Βερολίνο με το γιο της, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει αν βρίσκεται μαζί τους και ο Νίκος Κουρής. Τον Ιούλιο μοναχική έξοδο με το γιο του μόνο έκανε και ο ηθοποιός στη θεατρική παράσταση "Σε άλλα μονοπάτια" στο Ηρώδειο.

Το unfollow στο Instagram

Ερωτηματικά ωστόσο προκαλεί το γεγονός πως ο Νίκος Κουρής έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες από το γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου από το Instagram, ενώ η ίδια τις έχει κρατήσει όλες. Η μοναδική που έχει αφήσει ο ηθοποιός είναι από το χορό με το γιο του.


Μάλιστα, όπως διαπιστώσαμε την έχει κάνει και unfollow.

Νίκος Κουρής Έλενα Τοπαλίδου Instagram