Χριστίνα Λαμπίρη: Παντρεύτηκε η κόρη της, Μαρίσα, και βάφτισε τον γιο της - Νονός του παιδιού ο σύζυγός της (Φωτογραφίες)

Έλαμπε όλη η οικογένεια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Χριστίνα Λαμπίρη: Παντρεύτηκε η κόρη της, Μαρίσα, και βάφτισε τον γιο της - Νονός του παιδιού ο σύζυγός της (Φωτογραφίες)

Η Χριστίνα Λαμπίρη κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου η κόρη της, Μαρίσα, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Γιαννέα, και έγινε μεγάλος ντόρος. Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer' s Cool, αποκαλύφθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για το μυστήριο.

Αν και το ζευγάρι ζει μόνιμα στην Πάτρα, το μυστήριο τελέστηκε σε κέντρο εκδηλώσεων στο Κορωπί, με καλεσμένους συγγενείς και φίλους τους. Πριν τον γάμο, ωστόσο, προηγήθηκε η βάφτιση του δεύτερου παιδιού τους, στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως Χριστού Σπάτων. Ο μπέμπης τους πήρε το όνομα Χρήστος.

Φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο και την βάφτιση της κόρης της Χριστίνας Λαμπίρη

Τον πρώτο τους γιο, Διονύση, ο οποίος είναι πλέον τεσσάρων ετών, τον είχαν βαφτίσει σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, καθώς η τελετή είχε γίνει την περίοδο της καραντίνας, ενώ και ο πολιτικός τους γάμος είχε γίνει με την παρουσία μόνο δύο μαρτύρων για τον ίδιο λόγο. Ούτε η μητέρα της, δηλαδή, δεν είχε μπορέσει να παρευρεθεί. Επομένως, αυτή τη φορά θέλησαν να το ζήσουν στο έπακρο, αφού είχαν και δύο λόγους για να το γιορτάσουν.

Την Μαρίσα Βουλγαράκη και τον σύζυγό της πάντρεψαν ο αδελφός του γαμπρού, Κώστας Γιαννέας και η στενή φίλη της νύφης, Ειρήνη Χατζοπούλου, ενώ νονός του μικρού Χρήστου έγινε ο σύζυγος της Χριστίνας Λαμπίρη, Θανάσης Αδαμόπουλος.

Δείτε επίσης: «Τα εγγόνια μου δεν με λένε γιαγιά! Ο μεγάλος που είναι τεσσάρων...» - Η σπάνια εξομολόγηση της Χριστίνας Λαμπίρη για την οικογένειά της