Χρήστος Μάστορας: Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στις κερκίδες με τις κόρες του Πετρούνια & της Μιλλούση στη συναυλία του - «Κι εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια»

Η τρυφερή στιγμή με τη βαφτιστήρα του τραγουδιστή και την αδερφή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Το βράδυ της Δευτέρας 9 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη συναυλία του Χρήστου Μάστορα με το συγκρότημά του Μέλισσες στην Πλατεία Νερού, με guest star την Έλενα Παπαρίζου. Πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να γιορτάσει μαζί τους τα 15 χρόνια τους στον χώρο της μουσικής, όμως ανάμεσα στο πλήθος βρίσκονταν και κάποια πρόσωπα που είναι πολύ ξεχωριστά για τον τραγουδιστή.

Ο λόγος, φυσικά, για την σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία ωστόσο δεν ήταν μόνη. Δίπλα της βρίσκονταν οι κουμπάροι του καλλιτέχνη, Βασιλική Μιλλούση και Λευτέρης Πετρούνιας, μαζί με τις κόρες τους, Σοφία και Ελένη. Ο Χρήστος Μάστορας έχει βαφτίσει την πρώτη κόρη του ζευγαριού και εκείνη ήθελε να θαυμάσει τον νονό της πάνω στη σκηνή.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη - Έμεινε άφωνη με την κίνηση του Χρήστου Μάστορα στα γενέθλιά της

Το βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη από τη συναυλία του Χρήστου Μάστορα με τις κόρες των Πετρούνια & Μιλλούση

Τα δύο κορίτσια κοιτούσαν με το στόμα ανοιχτό τον ίδιο και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία με κάθε ευκαιρία που έχει αποθεώνει τον καλό της για την ομορφιά και το ταλέντο του, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κι εγώ είμαι σε σοκ κορίτσια».

Δείτε επίσης για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το δώρο που της έκανε ο μπαμπάς του Χρήστου Μάστορα - Της το έφερε από το εξωτερικό

Δεν βλέπουμε την συγκεκριμένη παρέα συχνά μαζί, ωστόσο άλλη μία φορά που δημοσίευσαν κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram ήταν από την ημέρα που η μικρή Σοφία παρέλαβε το πρώτο της μετάλλιο σε παιδικούς αγώνες, όπως αποκάλυψε η μητέρα της.

Δίπλα στον τραγουδιστή, μάλιστα, βρισκόταν και η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, και φαίνεται πως πλέον έχει δημιουργηθεί ένα πιο οικογενειακό κλίμα μεταξύ τους. Χαμογελούσαν όλοι μαζί στον φακό και δεν έκρυβαν την περηφάνια τους.

«Τα πρώτα δικά τους μετάλλια είναι γεγονός και εμείς περήφανοι δίπλα τους. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους, συγγενείς και νονούς που ήταν εκεί», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε επίσης: Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Με τον Χρήστο είμαστε...» - Όλη η αλήθεια για το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Μάστορα