Buongiorno: Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της Φαίης Σκορδά - Ο χορός με ροζ φόρεμα στο πλατό του MEGA

Ο χορός των συνεργατών της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Buongiorno: Κυκλοφόρησε το trailer της εκπομπής της Φαίης Σκορδά - Ο χορός με ροζ φόρεμα στο πλατό του MEGA

Μετά από δυο χρόνια στον ΣΚΑΙ, η Φαίη Σκορδά μετακομίζει στο MEGA και γυρνάει στα παλιά της λημέρια που είναι η πρωινή ζώνη. Σε αυτή που την είχαμε συνηθίσει επί εποχής Πρωινού ΑΝΤ1. Με την εκπομπή Buongiorno πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Μεγάλο Κανάλι την Δευτέρα 16/9.

Πριν από λίγα λεπτά κυκλοφόρησε το επίσημο trailer που δείχνει τόσο την ίδια όσο και όλους τους συνεργάτες της μπροστά από τις κάμερες στα στούντιο του MEGA.

Το trailer του Buongiorno της Φαίης Σκορδά στο MEGA

Ανδρέας Μικρούτσικος, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Νάνσυ Νικολαΐδου, Ευάννα Ζουμπούρογλου, Βίκυ Παγιατάκη και Δημήτρης Σκαρμούτσος θα βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και θα έχουν όλα τα νέα hot της ημέρας.

Στο trailer βλέπουμε την Φαίη Σκορδά άκρως εντυπωσιακή με ροζ μίνι φόρεμα να χορεύει και να "μαγεύει".


Δείτε επίσης: Ξεκινά η νέα σεζόν: Όλες οι καινούριες εκπομπές - Ποιοι κάνουν πρεμιέρα στις 16 Σεπτεμβρίου

Η ανακοίνωση για την εκπομπή

Η καλή μέρα από το «Buongiorno» φαίνεται! Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει στο MEGA και στην πρωινή ζώνη, με την οποία έχει ταυτιστεί στη συνείδηση του κόσμου. Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, το «Buongiorno» δίνει ραντεβού στις 09:20 στο MEGA.

Με φινέτσα, αισιοδοξία και αυθορμητισμό, ζητούμενο της ομάδας του «Buongiorno» είναι να δώσει στο τηλεοπτικό κοινό μία διαφορετική επιλογή ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και να μοιραστεί με τους τηλεθεατές όλα τα θέματα της επικαιρότητας με αποκλειστικές ειδήσεις, δηλώσεις, συνεντεύξεις και τα πιο καυτά νέα της showbiz.

Η σκαλέτα της εκπομπής περιλαμβάνει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, καλεσμένους στο πλατό, πρόσωπα που απασχολούν και ανθρώπους που έχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες να αφηγηθούν και αξίζει να γνωρίσουμε.

Δίπλα στη Φαίη βρίσκονται άνθρωποι που γνωρίζει καλά, άνθρωποι που εμπιστεύεται, αλλά και νέοι συνεργάτες, στους οποίους δίνει τον χώρο για να εξελιχθούν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με το έξυπνο και πάντα εύστοχο χιούμορ του. Η Νάνσυ Νικολαΐδου με την ευαισθησία και την ειλικρίνειά της και η Ευάννα Ζουμπούρογλου με τη νεανική της δυναμική θα φέρουν στη συζήτηση την οπτική της σύγχρονης γυναίκας. Ο Στέργιος Σαμαρτζής θα μας ενημερώνει για όσα συμβαίνουν στην κοινωνία και αφορούν τους πολίτες.

Buongiorno: Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την Πρεμιέρα της Φαίης Σκορδά

Συνοδοιπόρος σε αυτό το τηλεοπτικό «ταξίδι» ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας άνθρωπος που αποτελεί ξεχωριστό «κεφάλαιο» στην ελληνική τηλεόραση, θα σχολιάζει και θα παίρνει θέση στα πράγματα, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Φυσικά, από την εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείπει η αστρολογία με τη Βίκυ Παγιατάκη αλλά και η μαγειρική, με τον σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο να προτείνει καθημερινά τα πιο νόστιμα φαγητά. Ακόμη, θα απολαύσουμε ενότητες για τη μουσική, τη μόδα, τον κινηματογράφο και άλλα χρηστικά θέματα.

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα, στις 09:20, λέμε «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά στο MEGA.

«BUONGIORNO» ΜΕ ΤΗ ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20

#Buongiorno