Πρωίαν σε είδον: Το σκετς Σεργουλόπουλου & Μελιτά μετά τις αιχμηρές αναρτήσεις του Σεφερλή - «Ο κόσμος εμένα θέλει! Είμαι το παν»

Έδωσαν ρεσιτάλ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωίαν σε είδον: Το σκετς Σεργουλόπουλου & Μελιτά μετά τις αιχμηρές αναρτήσεις του Σεφερλή - «Ο κόσμος εμένα θέλει! Είμαι το παν»

Νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στην showbiz ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Μάρκο Σεφερλή, όταν ο πρώτος τοποθετήθηκε για τον χαμό που δημιουργήθηκε για τον ηθοποιό με αφορμή την σάτιρα που κάνει στο Δελφινάριο για τα non-binary άτομα (δείτε εδώ τι γράφτηκε).

Στον αέρα της εκπομπής Πρωίαν σε είδον είπε μεταξύ άλλων «Το Δελφινάριο δεν είναι μία αρένα να βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους» - δείτε εδώ ολόκληρη την δήλωσή του.

Η απάντηση του Μάρκου Σεφερλή προς τον παρουσιαστή ήταν άμεση και έγινε μέσα από το προφίλ του στο Instagram, όπου είπε μεταξύ άλλων: «Φώτης Σεργουλόπουλος: Το Δελφινάριο δεν είναι μια αρένα για να πετάς ανθρώπους μέσα και να σου κατασπαράζουν τα θηρία. Προφανώς το είπε για μένα, γιατί εγώ είμαι ο άνθρωπος που έχει όλα αυτά τα χρόνια το Δελφινάριο και εμένα προσπαθούν να κατασπαράξουν τα θηρία, όλα αυτά τα χρόνια, χωρίς όμως αποτέλεσμα» - δείτε το βίντεο.

Το σκετς Σεργουλόπουλου - Μελιτά για τον Σεφερλή

Σήμερα Τρίτη 10/9 στο σκετς στις Ρόμπες η Τζένη Μελιτά δήλωσε την επιθυμία της για πρόταση μομφής στον Φώτη Σεργουλόπουλο, με τον παρουσιαστή να δηλώνει πως έχει την στήριξη του κόσμου, όπως κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στις αναρτήσεις του.

«Νιώθω τέλεια, λυτρωμένος, εξαιρετικά, διότι ο κόσμος εμένα θέλει. Το ξέρω διότι το βλέπω τόσα χρόνια στη δουλειά μου. Δεν είμαι αρχηγός, είμαι το παν!» είπε ο παρουσιαστής της ΕΡΤ.

«Νιώθεις τη στήριξη των ανθρώπων που σε αγαπάνε;» ρώτησε η Τζένη Μελιτά με τον Φώτη να απαντά: «Σε ευχαριστώ γιατί εσύ πάντα με στηρίζεις. Πάντα με υποστήριζες, σε οτιδήποτε κι αν γινόταν εσύ ήσουν κοντά μου».