Τζώνη Καλημέρης: Το δώρο που έστειλε στη σύντροφό του για την πρεμιέρα της - Η αντίδραση της Ελπίδας Ιακωβίδου στον αέρα

"Πάγωσε"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (μεσαία)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (μεσαία)

Ο Τζώνη Καλημέρης είναι τρελά ερωτευμένος με την Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία είναι παρουσιάστρια στην Κύπρο. Το απέδειξε, μάλιστα, σήμερα, Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, καθώς μόλις η καλή του βγήκε στον αέρα της εκπομπής "Όμορφη Μέρα" που έκανε πρεμιέρα, εκείνος της έστειλε ένα δώρο για να της ανεβάσει τη διάθεση και να της ευχηθεί καλή αρχή και καλή επιτυχία.

Πιο συγκεκριμένα, της έστειλε μία ανθοδέσμη με κατακόκκινα τριαντάφυλλα τα οποία της παρέδωσαν οι συνεργάτες της. Η ίδια αναρωτήθηκε από ποιον μπορεί να ήταν, καθώς δεν της πήγαινε το μυαλό, αλλά της ζήτησαν να διαβάσει την κάρτα που συνόδευε τα λουλούδια για να καταλάβει (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις που έκανε η Μαριάντα Πιερίδη για την σχέση τους).

Η ανθοδέσμη του Τζώνη Καλημέρη στην σύντροφό του, Ελπίδα Ιακωβίδου για την πρεμιέρα της

Δεν την διάβασε δυνατά και δεν θέλησε να τον αναφέρει με το όνομά του, ωστόσο οι συνάδελφοί της πετούσαν υπονοούμενα συνεχώς. «Δεν το περίμενα αυτό, καλύψτε το, βοηθήστε με!», κατάφερε εκείνη να ψελλίσει και αμέσως πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πολύ, ευχαριστώ πάρα πολύ δεν την περίμενα αυτή την ανθοδέσμη, ήρθε από μακριά», με τον συμπαρουσιαστή της να επισημαίνει: «Μήπως από την Αθήνα;».

Δείτε επίσης: «Από τη στιγμή που νιώθουμε...» - Η πρώτη τρυφερή εξομολόγηση της Ελπίδας Ιακωβίδου για την σχέση τους

Η σχέση τους μετράει μόλις πέντε μήνες και παρόλο που ο πρώτος είναι πάντα διακριτικός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, το alphanews.live αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το ειδύλλιο αυτό. Το ρεπορτάζ, συγκεκριμένα, αναφέρει πως η γυναίκα αυτή είναι ο λόγος που το ισχυρό πρόσωπό αυτό της τηλεόρασης συχνάζει στα αεροδρόμια και πηγαινοέρχεται το τελευταίο διάστημα.

Παρόλα αυτά, η 44χρονη (εκείνος είναι 68) βρέθηκε στην Αθήνα και παρέμεινε στην πρωτεύουσα όλο το καλοκαίρι για να περάσει χρόνο με τον καλό της. Δεν σκοπεύουν να παίζουν κρυφτό με τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους, αφού στόχο έχουν να κάνουν ακόμη πιο φανερή τη σχέση τους σταδιακά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια μίας εξόδου τους με κοινή παρέα και ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση και την φλέρταρε έντονα.