Καλά πήγε αυτό: Το... απρόοπτο με την τούρτα που έκοψε ο Άρης Πορτοσάλτε στον αέρα

Δείτε το βίντεο με το μαχαίρι που έσπασε

Ελένη Μπορμπόλη
GLOMEX
GLOMEX

Την τούρτα γενεθλίων του στον αέρα αποφάσισε να κόψει ο Άρης Πορτοσάλτε, ωστόσο δεν έλειψε ένα τηλεοπτικό... απρόοπτο, καθώς του έσπασε το μαχαίρι! Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής έκλεισε το περασμένο Σαββατο τα 61 του χρόνια και η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου, μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Live You του ετοίμασαν έκπληξη με μια τούρτα στο πλατό.

«Αυτή την τούρτα γιατί δεν την έχουμε κόψει ακόμα; Γιατί να την κόψω εγώ; Εσύ γιορτάζεις. Σταύρωσέ την. Ένα κομμάτι είναι του σπιτιού», ρώτησε με χιούμορ η Μαρία Αναστασοπούλου. «Έλα, σοβαρευτείτε. Θα διανεμηθεί. Δεν τρώω εγώ γλυκά. Έσπασε και το μαχαίρι» απάντησε γελώντας ο Άρης Πορτοσάλτε, ο οποίος γύρισε τα χαρτιά της εκπομπής ανάποδα και το άφησε επάνω.

Δείτε επίσης: Άρης Πορτοσάλτε κατά Κασσελάκη στον αέρα του ΣΚΑΙ - «Ήρθε με το μαγιό και το σκαρπίνι για διακοπές, πήρε ένα κόμμα και...»

Δείτε το βίντεο:

Σημειώνουμε ότι την Δευτέρα 2 Σεπτέμβρη η ολοκαίνουρια εκπομπή του ΣΚΑΙ, Live You, έκανε πρεμιέρα, με την Μαρία Αναστασοπούλου και τον Άρη Πορτοσάλτε στο τιμόνι της παρουσίασης. Ξεκίνησαν δυναμικά όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, με το κοινό να δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση, αφού κάθε μέρα τα ποσοστά όλο και αυξάνονταν. Την Πέμπτη 5/9 σημειώθηκε πτώση (δείτε εδώ), ωστόσο την Παρασκευή 6/9 το τηλεοπτικό αυτό δίδυμο κατάφερε να σημειώσει τα πιο υψηλά του νούμερα μέχρι στιγμής.

Πιο συγκεκριμένα, κατάφεραν να αγγίξουν το 15,1 στον γενικό πίνακα, ενώ στα τέταρτα ξεπέρασαν το νούμερο αυτό και έφτασαν μέχρι και στο 17,8%. Απέναντί τους είχαν τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή, την σειρά του ALPHA, Το σόι σου, που κάθε φορά σημειώνει τεράστια επιτυχία, ωστόσο η δεύτερη θέση στην κατάταξη δεν είναι καθόλου κακή, ειδικά όταν μιλάμε για την πρώτη εβδομάδα που το πρόγραμμα είναι στον αέρα!