Γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ και πήγε στο OPEN...

Αυτή είναι η νέα του τηλεοπτική στέγη

NDP PHOTO
NDP PHOTO

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η αποχώρηση του Αντώνη Κρητικού από το κανάλι του ΣΚΑΪ. Ο ίδιος έκανε, στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μία αποχαιρετιστήρια ανάρτηση για τα 7 χρόνια που συνεργάστηκε με το κανάλι του Φαλήρου. (Δείτε εδω την ανάρτησή του)

Την επόμενη τηλεοπτική στέγη έψαχνε ο γνωστός δημοσιογράφος και την βρήκε στο κανάλι OPEN. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα social media. Στην παρακάτω ανάρτηση βλέπουμε να κρατάει μία κάρτα του OPEN με τα στοιχεία του να αναγράφονται πάνω σε αυτή.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Αντώνη Κρητικού

Η ανακοίνωση του Open

To Open στις 9/9/2024 με ανακοίνωσή του καλοσώρισε τον Αντώνη Κρητικό.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

Η επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου «Τώρα Μαζί» επιστρέφει στο OPEN από το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024 με τον Σπύρο Χαριτάτο και τη Χρύσα Φώσκολου στην παρουσίαση και όλο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της. Με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας.

Από σήμερα, Δευτέρα 09/09/2024, στο δυναμικό του OΡΕΝ εντάσσεται ο Αντώνης Κρητικός. Με τις αποδεδειγμένες δεξιότητές του και την πλούσια εμπειρία του θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στο οικονομικό ρεπορτάζ.