Έλενα Τσαβαλιά: «Να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπούν τον Μάρκο» - Οι τρυφερές δηλώσεις για τον Σεφερλή

Πώς ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Μάρκο Σεφερλή

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Μάρκος Σεφερλής χθες, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του Δελφηνάριου. Μάλιστα, ο γιος του, του έκανε μια πολύ όμορφη έκπληξη με τούρτα επί σκηνής, καθώς ήθελε να του ευχηθεί με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο.

Εκεί ήταν, φυσικά, και η Έλενα Τσαβαλιά, η οποία ευχήθηκε στον σύζυγό της να είναι υγιής, αλλά και να επιτύχει όλα όσα ονειρεύεται για το μέλλον στα επαγγελματικά του, καθώς όπως η ίδια τόνισε, ο Μάρκος Σεφερλής ζει για το θέατρο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η ζωή σου [...] Και να σου ευχηθώ να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που αγαπούν τον Μάρκο».

Δείτε την έκπληξη με την τούρτα που έκανε ο γιος του Μάρκου Σεφερλή στον πατέρα του:

seferlis
Instagram

Δείτε επίσης: Χάρης Σεφερλής – Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά μας συστήνει τη σύντροφό του

Μάρκος Σεφερλής: «Η Έλενα είναι πολύ αυστηρή μαζί μου»

Ο Μάρκος Σεφερλής πρόσφατα έδωσε μια σπάνια συνέντευξη, μέσα από την οποία μίλησε για την σχέση του με την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους, Χάρη. Η οικογένεια είναι ιδιαίτερα δεμένη, χωρίς ωστόσο να λείπουν ορισμένες μικροπαρεξηγήσεις και διαφορές, κατά καιρούς.

«Η Έλενα στο θέατρο τολμά να μου κάνει παρατηρήσεις, στη ζωή όμως είναι πολύ αυστηρή μαζί μου, μου βάζει κανόνες και μου λέει "πρέπει να κάνεις αυτό, αυτό κι αυτό", γιατί εγώ σαν άνθρωπος είμαι αναβλητικός, έχω πολλά στο μυαλό μου. Γίνονται στην ώρα τους, είμαι σίγουρος γι' αυτό και καθησυχασμένος, αλλά η Έλενα επιμένει να με βάζει σε μία τάξη. Στο θέατρο μου κάνει παρατηρήσεις, αλλά δειλά δειλά, γιατί ξέρει πως αν κάτι το πιστεύω θα το κάνω. Στο θέατρο μπορεί να είναι ηθοποιός, αλλά δεν παύει να είναι σύζυγος μου και το κριτήριο της για μένα είναι πολύ σημαντικό. Άρα πάντα την ρωτάω όταν γράφω ένα κείμενο. Είναι πολύ αυστηρή και απόλυτη πολλές φορές, δεν την ακούω πάντα και μου έχει βγει όταν δεν την έχω ακούσει. Δηλαδή, πέρασε στον κόσμο, γέλασε», είπε αρχικά για την σύζυγό του.

«Την ακούω όμως. Εδώ ακούω τον Χάρη, τον γιο μου, όχι μόνο τώρα, από τότε που ήταν μικρός. Τώρα τον ρωτάω, αλλά από παιδί που ήταν, τον ρώταγα τη γνώμη του για τα νούμερα που έβλεπε, να δω το κριτήριο του. Είναι ο απλός θεατής. Στην πρεμιέρα ήταν από κάτω και στο νούμερο με τον Καραγκιόζη στο τέλος έκλαιγε με αναφιλητά γιατί ήταν πρώτη σειρά.

Μετά που βγαίνω εγώ και λέω ένα τραγούδι στον κόσμο για τα 20 χρόνια, ένα ευχαριστώ για τη συμπαράσταση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια, εκεί να δεις κλάμα ο Χάρης. Τον ρώτησα μετά "Γιατί έκλαιγες; Για τον Καραγκιόζη και αυτά που έλεγε στο κολλητήρι ή για το τέλος;" και μου είπε "Και για τα δύο μπαμπά. Αυτά που λες στον κόσμο, που τον βλέπω ότι σε αγαπάει τόσα χρόνια, το θέατρο γεμάτο να χειροκροτάει και ο κόσμος να φωνάζει και να σφυρίζει στο τέλος και αυτή την αγάπη που σου δίνει και εσύ τους λες ευχαριστώ", είναι πολύ σημαντικό αυτό το παιδί», πρόσθεσε.