Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις για το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν - «Ένα χρόνο πριν τον οργάνωνα»

«Δεν είχε μαθευτεί τίποτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
evridiki_valavani/Instagram
evridiki_valavani/Instagram

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις για το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν, σήμερα Δευτέρα 9/9 στον ραδιοφωνικό σταθμό kiss fm 92,9 και στην εκπομπή που κάνει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ακόμα δεν είδες τίποτα που παίζει στο MEGA, αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο οργάνωνε το μυστήριο και την δεξίωση και κανείς δεν είχε πάρει χαμπάρι τίποτα. Ούτε και οι καλεσμένοι του γάμου τους που ήταν μόλις 80 δεν είπαν τίποτα σε κανέναν.

Οι αποκαλύψεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

«Τις προετοιμασίες του γάμου δεν της έκανα τελευταία στιγμή. Το πήρατε χαμπάρι μία βδομάδα πριν γίνει η τελετή. Ένα χρόνο πριν εγώ οργάνωνα τον γάμο σιγά-σιγά. Δεν είχε μαθευτεί τίποτα. Ήταν ένας πολύ κλειστός γάμος. Ήταν 80 άτομα. Είχα οκτώ τραπέζια να στήσω, τίποτα άλλο. 80 άτομα της απόλυτης εμπιστοσύνης. Οι καλεσμένοι το έμαθαν μετά το Πάσχα. Είδες τι καλοί φίλοι είναι και το κράτησαν;», αποκάλυψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε επίσης: Το παρελθόν του συζύγου της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Γρηγόρης Μόργκαν - Ποιος είναι και με τι ασχολείται

To φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη στα Χανιά. Το ζευγάρι, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο πανέμορφο αυτό μέρος, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τη συνοδεία αγαπημένων φίλων και συγγενών.

Μετά την τελετή, η γιορτή συνεχίστηκε με ένα εντυπωσιακό γαμήλιο πάρτι στην παραλία Φαλάσαρνα. Το ζευγάρι πόζαρε χαρούμενο και ευτυχισμένο στο φωτογραφικό φακό, ενώ η είσοδός του στο πάρτι συνοδεύτηκε από χειροκροτήματα και ευχές για τον κοινό τους μέλλον.

Μια ημέρα μετά, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες από αυτή την ξεχωριστή ημέρα με τους followers της. Στη λεζάντα της ανάρτησης, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος χρησιμοποίησε στίχους από το τραγούδι «Lovesong» των The Cure: «However far away, However long I stay, Whatever words I say. I will always love you.»

Οι εικόνες και τα λόγια εκφράζουν την ευτυχία και την αγάπη που συνοδεύουν το νέο κεφάλαιο στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν, με την κοινή τους πορεία να ξεκινά γεμάτη υποσχέσεις και όνειρα.