Γιώργος Λιάγκας: Ολομόναχος στο αεροδρόμιο μετά το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά στο Λονδίνο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Ολομόναχος στο αεροδρόμιο μετά το ταξίδι με την Μαρία Αντωνά στο Λονδίνο

Στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε ο Γιώργος Λιάγκας κατά την επιστροφή του από το Λονδίνο και τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr. Ο παρουσιαστής παρόλο που ταξίδεψε μαζί με την Μαρία Αντωνά στην Αγγλία, φαίνεται πως επέστρεψε μόνος του.

Στην Αγγλία ωστόσο συνδύασαν λίγες ημέρες χαλάρωσης μαζί με δουλειά. Εκεί ο Γιώργος συνάντησε τον πρώτο καλεσμένο του Πρωινού ο οποίος είναι άλλος από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, τον επέλεξε ώστε να μιλήσει στην πρεμιέρα του «Πρωινού» για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Αλεξάνδρας Νίκα, καθώς και για τις όμορφες αλλαγές που διαδραματίζονται στη ζωή του αυτή την περίοδο (δείτε το όνομα που θα δώσουν στο γιο τους).

Οι φωτογραφίες του Γιώργου Λιάγκα από το αεροδρόμιο

Χαλαρός με σκούρο τζιν, μαύρο τοπ και δερμάτινο τζάκετ ήταν ιδιαίτερα σκεπτικός.

Γιώργος Λιάγκας αεροδρόμιο

Γιώργος Λιάγκας αεροδρόμιο

Οι στιγμές που πέρασε με την Μαρία Αντωνά

Ο παρουσιαστής μπορεί να είναι πιο διακριτικός όσον αφορά στις αναρτήσεις του στα social media, ωστόσο η καλή του ανέβασε διαρκώς νέα story από εκεί. Συνεχίζουν να μην δείχνουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου στις φωτογραφίες τους, όμως αυτό συμβαίνει απλώς διότι προσπαθούν να προστατευτούν.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, λοιπόν, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες τους στην βρετανική πρωτεύουσα, δείχνοντας τα μουσεία που επισκέφθηκαν, τα φαγητά που δοκίμασαν, αλλά και το δωμάτιο στο οποίο έμειναν.

«Δημιουργώντας αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.