Σοφία Καρβέλα: Η ανάρτηση για τα γενέθλια του πατέρα της, Νίκου - «Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις σύντομα»

Η βιντεοκλήση με την Άννα Βίσση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νίκος Καρβέλας γεννήθηκε στα Ταμπούρια στις 8 Σεπτεμβρίου 1951 και χθες Κυριακή είχε τα γενέθλια του τα οποία γιόρτασε με την σύντροφό του και το γιο του. Έκανε ωστόσο και βιντεοκλήση με την κόρη του, Σοφία Καρβέλα και την πρώην σύζυγό του, Άννα Βίσση.

Μάλιστα, η Σοφία μοιράστηκε και μια φωτογραφία από την ώρα της βιντεοκλήσης στο προφίλ της στο Instagram καθώς θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με πολύ όμορφα λόγια.

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα για τα γενέθλια του Νίκου Καρβέλα

«Σήμερα γεννήθηκε ο θρύλος. Πάντα σε αγαπούσα (και σου απαγορεύω να αναλύσεις ότι η αγάπη είναι τρελή) αλλά μου πήρε πολύ χρόνο για να σε συμπαθήσω και ακόμη περισσότερο για να σε γιορτάσω. Αγαπώ να μοιράζομαι το ίδιο αίμα και τις απόψεις μαζί σου. Σε παρακαλώ, μην πεθάνεις σύντομα Χρόνια πολλά μπαμπά», έγραψε στην ανάρτηση της η Σοφία Καρβέλα.

Δείτε και την ανάρτηση της συντρόφου του για τα γενέθλια του.

Σοφία Καρβέλα Νίκος Καρβέλας

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Καρβέλας το 1983 παντρεύτηκε τη τραγουδίστρια Άννα Βίσση, με κουμπάρο τον τότε πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Σπύρο Κυπριανού. Έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, τη Σοφία (γενν. 1983). Χώρισαν το 1992.

Το 2006 ξεκίνησε τη σχέση του με την τηλεπαρουσιάστρια Αννίτα Πάνια. Παντρεύτηκαν στις 29 Απριλίου 2010. Χώρισαν το 2016. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ανδρέα (γενν. 1 Ιανουαρίου 2008).

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί δεσμό με την τραγουδίστρια Έλενα Φερεντίνου και έχουν αποκτήσει έναν γιο (γενν. 11 Απριλίου 2022).