Στέλιος Χανταμπάκης & Όλγα Πηλιάκη: Έφτασαν στην Ισπανία για μια νέα ζωή – Οι πρώτες εικόνες από το σπίτι τους

Συναντήθηκαν με τον Έλληνα της Ρεάλ Μαδρίτης

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η σύζυγός του, Όλγα Πηλιάκη αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την Ελλάδα και να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, μετακομίζοντας στην Ισπανία. Η απόφαση αυτή ήρθε για χάρη του γιου τους, Μανώλη, τον οποίο δέχτηκαν σε ακαδημία ποδοσφαίρου μεγάλης ισπανικής ομάδας.

Μετά από ένα πολυήμερο roadtrip, με αρκετές στάσεις, η οικογένεια έφτασε τελικά στη Μαδρίτη. Ο Στέλιος Χανταμπάκης μοιράστηκε με τους ακολούθους του στα social media τις πρώτες στιγμές τους στην ισπανική πρωτεύουσα, ανεβάζοντας πλάνα από το νέο τους σπίτι, το οποίο φαίνεται να προσφέρει στην οικογένεια άνεση και ευχάριστο περιβάλλον.

Δείτε επίσης: Όλγα Πηλιάκη: Με άκρως εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι στο Μονπελιέ της Γαλλίας

Επιπλέον, η οικογένεια απόλαυσε ένα γεύμα σε ελληνικό εστιατόριο, φέρνοντας μαζί τους λίγη από τη... γεύση της Ελλάδας στην καινούργια τους ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο μετά την άφιξή τους στην πόλη συναντήθηκαν με τον Παναγιώτη Τσίκνα, ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, και τους καλωσόρισε στην ελληνικής κοινότητας της ισπανικής πρωτεύουσας.

Το μήνυμα του Στέλιου Χανταμπάκη από τη Μαδρίτη, αγκαλιά με την Όλγα Πηλιάκη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, στην ανάρτησή του, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη των ακολούθων του και υποσχέθηκε να μοιραστεί περισσότερες στιγμές από το ταξίδι τους. Το ζευγάρι βλέπει τη μετακόμιση αυτή ως μια ευκαιρία για το καλό των παιδιών τους και προσβλέπει με αισιοδοξία στο μέλλον τους στην Ισπανία.

«Αυτό που πιστεύουμε είναι πως δεν υπάρχει σωστή ή λάθος επιλογή, όταν η πρόθεση είναι μόνο το καλό των παιδιών. Αυτή λοιπόν είναι η δίκη μας επιλογή και τη μοιραζόμαστε μόνο με εσάς που μας ακολουθείτε τόσα χρόνια και χαίρεστε να μαθαίνετε νέα μας!» έγραψε ο Στέλιος, καταλήγοντας με ένα εγκάρδιο μήνυμα αγάπης προς όλους τους ακολούθους τους, και υποσχέθηκε πως θα συνεχίσουν να μοιράζονται στιγμές από τη νέα τους ζωή στην Ισπανία.