Χάρης Σεφερλής – Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά μας συστήνει τη σύντροφό του

Είναι στα πρότυπα της μαμάς του και έχει άψογες σχέσεις με τους γονείς του!

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Χάρης Σεφερλής μεγάλωσε και είναι ερωτευμένος! Ο νεαρός γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά μοιράστηκε το βράδυ της Κυριακής 8 Σεπτεμβρίου μία φωτογραφία αγκαλιά με τη σύντροφό του, Βένια, με την ευτυχία να είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Αυτό που εντυπωσίασε τους περισσότερους ήταν η ομοιότητα της συντρόφου του με τη μητέρα του, Έλενα Τσαβαλιά, από τα χαρακτηριστικά του προσώπου, το χρώμα των μαλλιών, καθώς και το γενικότερο στυλ. Η νεαρή κοπέλα διαθέτει το ίδιο λαμπερό χαμόγελο με τη μητέρα του Χάρη Σεφερλή, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο.

Δείτε επίσης: Έλενα Τσαβαλιά: Στην Πάρο με τον 20χρονο γιο της και την σύντροφό του - Τα νυχτοπερπατήματα σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και τα "καυτά" φιλιά του ζευγαριού

Διατηρεί άψογες σχέσεις και με τους γονείς του Χάρη Σεφερλή

Ο Χάρης, αν και κρατάει γενικά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, φαίνεται πως νιώθει πιο άνετα να μοιραστεί αυτό το ιδιαίτερο κομμάτι της καθημερινότητάς του, ενώ μέχρι πρόσφατα τα στιγμιότυπα που ανέβαζε μαζί της ήταν με τους δύο ερωτευμένους να φιλιούνται χωρίς να φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Χάρης Σεφερλής:

Χάρης Σεφερλής – Ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά μας συστήνει τη σύντροφό του

Οι γονείς του Χάρη Σεφερλή, που πάντα δηλώνουν περήφανοι για τον νεαρό τους γιο και τις επιλογές του, φαίνεται να τον στηρίζουν σε αυτό το βήμα στην προσωπική του ζωή. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα στο καλοκαίρι η νεαρή Βένια είχε ανεβάσει βίντεο με την Έλενα Τσαβαλιά, δείχνοντας έτσι πως όχι μόνο έχει γνωριστεί μαζί της, αλλά έχει αναπτύξει και μία ιδιαίτερη οικειότητα.

Η Έλενα Τσαβαλιά ευχήθηκε στη σύντροφο του Χάρη Σεφερλή, ενώ από την πλευρά του, ο 20χρονος ευχήθηκε στην αγαπημένη του αναρτώντας μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους στα stories στο Instagram. Τα δύο νεαρά παιδιά αγκαλιάζονται και φιλιούνται γλυκά. «Happy Birthday my love» έγραψε στη φωτογραφία ο γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά.