Πρωταγωνίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο στην αρχή της εγκυμοσύνης της – Αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το παιδί της

Η μάχη που έδωσε για να τον κρατήσει στην αγκαλιά της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Πρωταγωνίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο στην αρχή της εγκυμοσύνης της – Αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το παιδί της

Πρωταγωνίστρια βρέθηκε αντιμέτωπη με μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σταδίου 2, ενώ ήταν έγκυος μόλις τριών μηνών. Η αποκάλυψη αυτή συγκλόνισε τόσο την ίδια όσο και το ευρύ κοινό, καθώς βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σκληρή απόφαση: να προχωρήσει με τις θεραπείες ή να προστατεύσει την εγκυμοσύνη της.

Ο λόγος για τη Shaina Hurley, πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς του Netflix, Love is Blind. Η διάγνωση του καρκίνου ήρθε κατά τη διάρκεια ενός συνηθισμένου ιατρικού ελέγχου, όπου τα αποτελέσματα του τεστ Παπανικολάου έδειξαν ανησυχητικά ευρήματα. Όπως εξομολογείται στο People, αρχικά οι γιατροί της συνέστησαν να υποβληθεί σε μια διαδικασία αφαίρεσης ιστού από τον τράχηλο της μήτρας, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης της, η Shaina αποφάσισε να μην πάρει αυτό το ρίσκο. Αντιθέτως, επέλεξε μια εναλλακτική διαδικασία για να αποτρέψει την εξάπλωση του καρκίνου.

Η πρωταγωνίστρια γέννησε ένα υγιέστατο αγόρι

Παρά τις πιέσεις των γιατρών να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία και να γεννήσει το μωρό της νωρίτερα, η Shaina αποφάσισε να προχωρήσει την εγκυμοσύνη της κανονικά. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά πίστευε πως το να φέρει στον κόσμο ένα υγιές παιδί ήταν πιο σημαντικό. Τελικά, κατάφερε να φέρει στον κόσμο τον γιο της, Γιώργο Δαυίδ, γεννώντας ένα υγιές αγοράκι στις 37,5 εβδομάδες.

Η γέννηση του γιου της δεν έβαλε τέλος στη μάχη της Shaina με τον καρκίνο. Μετά τη γέννα, υπέστη ένα μίνι εγκεφαλικό και χρειάστηκε να υποβληθεί σε άλλες δύο χειρουργικές επεμβάσεις για να εξασφαλίσει την υγεία της. Παρά τις δυσκολίες, κατάφερε να βάλει στο επίκεντρο της ζωής της το νέο της ρόλο ως μητέρα, αντλώντας δύναμη από την αγάπη της για την οικογένειά της.

Ο γάμος με τον Έλληνα σύζυγό της

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Shaina είναι παντρεμένη με Έλληνα. Ο σύζυγός της, Χρήστος Λαρδάκης, με τον οποίο παντρεύτηκαν πριν από δύο χρόνια στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, τη στηρίζει σε αυτόν τον αγώνα. Το ζευγάρι πέρασε τον μήνα του μέλιτος στην Ελλάδα, και τώρα συνεχίζει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής μαζί, στηριζόμενοι ο ένας στον άλλον και ζώντας κάθε στιγμή με ευγνωμοσύνη.