Ντόρα Μακρυγιάννη: Αυτός είναι ο πατέρας της πρωταγωνίστριας – Έχουν τα ίδια μάτια!

Πήρε όλα τα όμορφα χαρακτηριστικά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/dora_makrygianni
instagram/dora_makrygianni

Το βράδυ του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου, η Ντόρα Μακρυγιάννη και η οικογένειά της βρέθηκαν σε γάμο συγγενών. Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ορισμένα στιγμιότυπα, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία με τον πατέρα της, απ' τον οποίο και πήρε πολλά όμορφα εξωτερικά χαρακτηριστικά.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη εντυπωσίασε με την ομοιότητά της με τον πατέρα της. Από τη φωτογραφία, είναι εμφανές ότι οι δύο τους μοιράζονται τα ίδια χαρακτηριστικά, με ιδιαίτερη αναφορά στο χρώμα και το σχήμα των ματιών τους, που δείχνει να έχει κληρονομήσει η ηθοποιός από τον πατέρα της.

Η φωτογραφία της Ντόρας Μακρυγιάννη με τον πατέρα της

Η ανάρτηση περιλάμβανε μια τρυφερή φωτογραφία όπου η Ντόρα Μακρυγιάννη ποζάρει αγκαλιά με τον πατέρα της, και οι δύο τους χαμογελούν ευτυχισμένοι. Από το στιγμιότυπο και μόνο, φαίνεται η αδυναμία και η αγάπη που δείχνει η ηθοποιός προς τους γονείς της, και ειδικά προς τον πατέρα της.

 Ντόρα Μακρυγιάννη: Αυτός είναι ο πατέρας της πρωταγωνίστριας – Έχουν τα ίδια μάτια!

Λίγες μέρες πριν το γάμο, η Ντόρα Μακρυγιάννη γιόρτασε τα γενέθλιά της, ενώ πρόσφατα ανέλαβε και το ρόλο της νονάς, βάφτισε τον μικρό Διονύση. Η εμφάνισή της ως νονά εντυπωσίασε τους καλεσμένους, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την αίσθηση του στυλ και την κομψότητά της.

Η Ντόρα Μακρυγιάννη συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις τόσο με την επαγγελματική της πορεία όσο και με τις προσωπικές της στιγμές. Την γνωρίσαμε από τις σειρές του ΑΝΤ1 «Γυναίκα Χωρίς Όνομα», «Ήλιος» και μετέπειτα στο «Μετά Την Φωτιά» αλλά είναι ενδεικτικό ότι σπάνια κάνει αναρτήσεις από την καθημερινότητά της