Συγκινεί η Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε...»

Το μήνυμα προς τον αδερφό της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Δήμητρα Αλεξανδράκη
Instagram / Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σπάνια μιλάει για την προσωπική της ζωή μέσα από τα social media της. Κρατάει κρυφή την ταυτότητα του συντρόφου της, ενώ δεν συνηθίζει να προβάλλει μέλη της οικογένειάς της. Έχει, ωστόσο, έναν αδερφό, τον Ανδρέα, ο οποίος είναι μικρότερός της και ζει μόνιμα στην Κρήτη.

Όσο βρισκόταν στο σπίτι του GNTM τον έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, ενώ που και που τον αναφέρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου είναι πιο ενεργή. Την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, μάλιστα, δημοσίευσε σε story μία δική του ανάρτηση και προχώρησε σε μία συγκινητική εξομολόγηση και ένα τρυφερό μήνυμα προς εκείνον.

Η ιδιαίτερη ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για τον αδερφό της

«Πάντα θα είσαι ο μικρούλης μου! Πάντα θα είμαι δίπλα σου! Μπορεί η οικογένειά μας να διαλύθηκε αλλά εμείς θα είμαστε πάντα ένα! Σαγαπάω φούλη μου!», έγραψε χαρακτηριστικά, χωρίς να εξηγεί τι έχει συμβεί. Στο παρελθόν, βέβαια, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει είχε αναφέρει πως οι γονείς τους είχαν χωρίσει όταν ήταν σε μικρή ηλικία.

Δείτε επίσης: Η σπάνια αποκάλυψη για τον σύντροφό της - «Περάσαμε δυσκολίες αλλά...»

Δήμητρα Αλεξανδράκη αδερφός

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικούς μήνες, η ίδια είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της ένα βίντεο που φαινόταν αρκετά ταραγμένη.

Αποκάλυψε με αυτό, συγκεκριμένα, πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο την έχει καταβάλει πάρα πολύ και σε ψυχολογικό επίπεδο και δεν ξέρει τι να κάνει γι' αυτό, ενώ άφησε να εννοηθεί πως το θέμα που έχει προκύψει έχει να κάνει με την οικογένειά της.

«Τελείωσα τη δουλειά πριν λίγο, πάω να μαζευτώ σπίτι. Παιδιά, περνάω πραγματικά πολύ δύσκολα αυτές τις μέρες. Δεν ξέρω, αυτή η αρρώστια δε λέει να φύγει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω αντιμετωπίσει κάτι αντίστοιχο. Εκεί που παίρνω φόρα να κάνω πράγματα, μετά κάνει μια "φραπ" και με κατεβάζει πάλι κάτω. Κλείνει η φωνή μου, με πιάνει το κεφάλι μου, τα πάντα. Πότε θα φύγει αυτό το πράγμα;», ακούγεται να λέει στο βίντεο και σημείωνε χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες για το τι είχε συμβεί και τότε:

«Δε με καταβάλει η σωματική κούραση αλλά η ψυχολογική. Νιώθω ότι αυτό με αρρωσταίνει. Το κρίμα είναι να σε αρρωσταίνει η ίδια σου η οικογένεια».

Δείτε επίσης: «Η παιδική μου φίλη και ο αδελφός μου...» - Η αποκάλυψη της Αλεξανδράκη για το λόγο που δεν αποκαλύπτει τον σύντροφό της