Μαρία Αντωνά: Το φαγητό σε ακριβά εστιατόρια, οι βόλτες στα μουσεία και τα νυχτοπερπατήματα στο Λονδίνο - Η φωτογραφία από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμεινε τον Γιώργο Λιάγκα

Τα νέα στιγμιότυπα από τις κοινές τους διακοπές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας, πριν από μερικά 24ωρα αποκάλυψαν μέσα από stories τους στο Instagram πως βρέθηκαν στο Λονδίνο (δείτε τα εδώ). Λίγο πριν επιστρέψουν στις δουλειές τους, θέλησαν να ξεφύγουν λιγάκι και να περάσουν λίγο χρόνο ακόμα μαζί, μόνο οι δύο τους.

Ο παρουσιαστής μπορεί να είναι πιο διακριτικός όσον αφορά στις αναρτήσεις του στα social media, ωστόσο η καλή του ανεβάζει διαρκώς νέα story από εκεί. Συνεχίζουν να μην δείχνουν ο ένας το πρόσωπο του άλλου στις φωτογραφίες τους, όμως αυτό συμβαίνει απλώς διότι προσπαθούν να προστατευτούν.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, λοιπόν, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλές νέες φωτογραφίες και βίντεο από τις βόλτες τους στην βρετανική πρωτεύουσα, δείχνοντας τα μουσεία που επισκέφθηκαν, τα φαγητά που δοκίμασαν, αλλά και το δωμάτιο στο οποίο έμειναν.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίας Αντωνά από το ταξίδι της με τον Γιώργο Λιάγκα στο Λονδίνο

«Δημιουργώντας αναμνήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας - Ανέβασε βίντεο στο instagram και δεν πήρε χαμπάρι ότι φαίνεται και η Μαρία Αντωνά


Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, πως μέσα σε όλες αυτές τις βόλτες και την χαλάρωση, ο Γιώργος Λιάγκας συνδύασε και μία από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, μιας που πλησιάζει η πρεμιέρα του Πρωινού. Πιο συγκεκριμένα, έκανε εκεί την συνέντευξή του με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Την αποκάλυψη για τον πρώτο καλεσμένο στο «Πρωινό» έκανε η δημοσιογράφος Τζώρτζια Συρίχα μέσα από story που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram και τόνισε πως ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε στο Λονδίνο προκειμένου να συναντήσει τον δημοφιλή τραγουδιστή, με τον τελευταίο να προχωρά σε αποκαλύψεις για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του και το φύλο του μωρού που περιμένουν.

To Πρωινό – Αυτός θα είναι ο πρώτος καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και θα συζητηθεί έντονα