Καίτη Γαρμπή: Ποζάρει με τον Διονύση Σχοινά και τον γιο της μετά την περιπέτεια της υγείας της

H τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή παρά τις δυσκολίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Καίτη Γαρμπή απέδειξε για ακόμη μια φορά την αφοσίωσή της στο κοινό. Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια πραγματοποίησε συναυλία στο Ηράκλειο της Κρήτης, παρόλο που αντιμετώπιζε πρόβλημα με την υγεία της, έχοντας ανεβάσει υψηλό πυρετό.

Εμφανίστηκε κανονικά στη σκηνή, προσφέροντας στο κοινό της μια μοναδική βραδιά, με το κοινό να καταχειροκροτά την Καίτη Γαρμπή. Μετά το τέλος της συναυλίας, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της που δεν κατάφερε να τους συναντήσει για φωτογραφίες και αυτόγραφα, εξηγώντας ότι ο πυρετός την εμπόδισε από το να είναι τόσο παρούσα όσο θα ήθελε.

Δείτε επίσης: Καίτη Γαρμπή: «Κάτι με κόλλησε και έβγαλα...» - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Το νέο μήνυμα της Καίτης Γαρμπή από την Κρήτη

Με την υγεία της να βελτιώνεται, η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία στο Instagram, όπου ποζάρει μαζί με τον σύζυγό της, Διονύση Σχοινά, και τον γιο τους, Δημήτρη. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η τραγουδίστρια ευχαρίστησε το κοινό για τις ευχές τους και εξέφρασε την χαρά της που κατάφερε να ξεκουραστεί για μια μέρα στο όμορφο Ηράκλειο.

«Γεια σου χαρά σου πανέμορφη Κρήτη! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για γρήγορη ανάρρωση. Είμαι πολύ καλύτερα, μείναμε μια μέρα ακόμα στο όμορφο Ηράκλειο και ξεκουραστήκαμε! Να μας έχει όλους ο Θεός καλά και τού χρόνου να ξαναβρεθούμε!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή, στέλνοντας αγάπη και ευγνωμοσύνη στους θαυμαστές της.

Η φωτογραφία αυτή συγκίνησε τους ακόλουθούς της, που της ευχήθηκαν περαστικά και ανανέωσαν το ραντεβού με την Καίτη Γαρμπή για την επόμενη χρονιά και χωρίς πυρετό αυτή τη φορά.