Είσαι το ταίρι μου: Παράτησε εντελώς την υποκριτική και άφησε μούσια - Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο «Μιλτιάδης»

Αγνώριστος!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είσαι το ταίρι μου: Παράτησε εντελώς την υποκριτική και άφησε μούσια - Πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται ο «Μιλτιάδης»

Μία από τις σειρές που άφησαν εποχή είναι εκείνη που προβλήθηκε πριν από 23 χρόνια για πρώτο φορά στο MEGA, με τίτλο "Είσαι το ταίρι μου". Οι χαρακτήρες και οι πρωταγωνιστές είναι όλοι ένας κι ένας. Οι περισσότεροι από αυτούς συνεχίζουν την καριέρα τους στον χώρο της υποκριτικής και έχουν χαρίσει ακόμη περισσότερες στιγμές γέλιου, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι που χάθηκαν εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην δεύτερη αυτή κατηγορία ανήκει και ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, ο οποίος υποδυόταν τον μικρό Μιλτιάδη, που είχε αγαπηθεί πολύ από το κοινό. Παραμένει ενεργός στα social media και πολλοί μαθαίνουν τα νέα του από εκεί, ωστόσο η ζωή του σήμερα δεν έχει καμία σχέση με τότε.

Δείτε επίσης: Πέθανε μόνη στο σπίτι της - 3 ηθοποιοί της αγαπημένης σειράς του Mega που δεν είναι πια εν ζωή

Πώς είναι σήμερα ο μικρός Μιλτιάδης από το Είσαι το ταίρι μου

Έχει αφήσει πίσω του την υποκριτική και εργάζεται πλέον ως γραφίστας. Χθες, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου είχε, μάλιστα, τα γενέθλιά του. Έκλεισε τα 33 και το γιόρτασε δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την μάζωξη αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Έχει αφήσει μούσια και είναι αγνώριστος!

Δείτε επίσης: Γίνεται γνωστό 22 χρόνια μετά - Πως πέθανε «ο Μήτσος», το ιγκουάνα του Λάζαρου

Παναγιώτης Φιλιππαίος Είσαι το ταίρι μου Μιλτιάδης

Στο προφίλ του τα περισσότερα post του έχουν να κάνουν με τις βόλτες και τα ταξίδια του, μέσα από μία πιο καλλιτεχνική οπτική.


ψξψοπξοπψφπ