Δήμητρα Αλεξανδράκη – Η απάντηση για τις πλαστικές που την έκανε έξαλλη: «Οι φίλες μου θα σου πετάνε πέτρες»

«Η ψυχοθεραπεία βοηθάει να ξέρεις...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ένα χιουμοριστικό στόρι ανέβασε πριν από λίγες ώρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη, απευθυνόμενη στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ένα σαλιγκάρι κοιτάζει ένα σελοτέιπ και λέει «Το έχεις παρακάνει με τις πλαστικές», με το μήνυμα να είναι... ξεκάθαρο για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που δεν έχει κρύψει τις επεμβάσεις της.

Μία απάντηση ήρθε, ωστόσο, να αναστατώσει την Δήμητρα Αλεξανδράκη. Κάποιος δεν μοιράστηκε το χιούμορ της και, νομίζοντας πως το είπε με κακή διάθεση, της απάντησε «Είσαι πολύ κακιά φίλη». Μόνο τέσσερις λέξεις χρειάστηκαν για να φέρουν την ανταπάντησή της σε ακόμα πιο έντονο ύφος.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει βενζίνη στο SUV της και δηλώνει «Ο Θεός με έκανε υπέροχη αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια»

To story της Δήμητρας Αλεξανδράκη στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η εκνευρισμένη απάντηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη σε follower

«Αν δούνε το μήνυμά σου οι φίλες μου θα σου πετάνε πέτρες. Η Αλεξάνδρα είναι ένα κορίτσι με αστείρευτο χιούμορ, ξέρει να περνάει καλά στη ζωή της, δεν έχει κανένα κόμπλεξ. Γουστάρουμε και αυτοσαρκαζόμαστε, πειράζουμε η μία την άλλη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε story που ανέβασε.

Και συμπλήρωσε: «Το να λες “κακό” έναν άνθρωπο, σημαίνει ότι κάτι πιο βαθύ και σκοτεινό έχεις εσύ μέσα σου ή δεν έχεις χιούμορ ή δεν ξέρεις να περνάς καλά στη ζωή σου. Ζορίζεσαι μόλις δεις το παραμικρό; Λέγεται χιούμορ, αστείο, πειράζουμε η μία την άλλη. Λέω εγώ τώρα... Η ψυχοθεραπεία βοηθάει να ξέρεις, ταπεινή συμβουλή, αν θέλεις άκουσέ τη. Να είσαι καλά».

Σημειώνεται πως το στόρι της Δήμητρας Αλεξανδράκη αναδημοσίευσε και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, παίρνοντας έτσι το μέρος της φίλης της και δείχνοντας ότι δεν την ενόχλησε το αστείο που έκανε.