Κατρίνα Τσάνταλη: «Πρώτη φορά γενέθλια για τον φανταστικό μπαμπά του Άρη» - Οι ευχές στον Ανδρέα Βούλγαρη

Τα γιόρτασαν μαζί με τον γιο τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Κατρίνα Τσάνταλη και ο Ανδρέας Βούλγαρης ζουν στιγμές απόλυτης οικογενειακής ευτυχίας μετά τη γέννηση του γιου τους τον περασμένο Φεβρουάριο. Από τότε, η ζωή τους έχει γεμίσει με αγάπη και τρυφερότητα, κι εκείνοι απολαμβάνουν το νέο τους ρόλο ως γονείς.

Σήμερα, η οικογένεια είχε έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζει, καθώς ο Ανδρέας Βούλγαρης είχε γενέθλια. Η Κατρίνα Τσάνταλη, που δεν σταματά να εκφράζει την αγάπη της για την οικογένειά της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια συγκινητική ανάρτηση. Στην ανάρτηση, βλέπουμε τον Ανδρέα Βούλγαρη να σβήνει τα κεράκια της τούρτας του, έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και τον 6,5 μηνών γιο τους.

Η τούρτα της Κατρίνας Τσάνταλη για τον Ανδρέα Βούλγαρη

Εκτός από τη φωτογραφία με την τούρτα, η Κατρίνα Τσάνταλη δεν παρέλειψε να μοιραστεί και άλλα τρυφερά στιγμιότυπα της ημέρας. Σε αυτές τις εικόνες, βλέπουμε τον Ανδρέα Βούλγαρη να περνάει ποιοτικό χρόνο με τον γιο τους. Ο κιμπορντίστας των Alcatrash χτίζει μία στοργική σχέση με το παιδί του και προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό του όσο περισσότερο μπορεί.

Η ευτυχία τους ως οικογένεια είναι εμφανής, και αυτή η ξεχωριστή μέρα σίγουρα θα μείνει αξέχαστη. Μέσα από τις εικόνες αυτές, η Κατρίνα Τσάνταλη μοιράζεται τις απλές αλλά σημαντικές στιγμές της καθημερινής ζωής τους, γεμάτες αγάπη και χαρά.

«Ασχολούμαι πάρα πολύ με το μωρό, όλη μέρα και όλη νύχτα. Δεν είχα ποτέ φόβο, δεν ξέρω γιατί, δεν είπα ποτέ ότι θα το πιάσω και θα σπάει. Η Κατρίνα είναι τέλεια. Την παλεύει όσο μπορεί. Αυτές οι φάσεις έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, αλλά γενικά το πρόσημο είναι πολύ θετικό. Βλέπω πως αλλάζει μέρα με τη μέρα και πάει προς Κατρίνα. Καλό είναι αυτό. Και να μην το έχεις το πατρικό το βρίσκεις. Μόλις σε πετάξουν κολυμπάς», έχει δηλώσει ο Ανδρέας Βούλγαρης για το πρώτο διάστημα με τον γιο του