Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση: Αχώριστοι λίγο πριν την 1η επέτειο γάμου! Πού τους συνάντησε ο φακός

Βραδινή έξοδος για το ζευγάρι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην Κωνσταντινούπολη και πλέον ζουν τον έρωτά τους εντός κι εκτός συνόρων. Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση επέστρεψαν από το roadtrip που έκαναν στην Ιταλία, καθώς ξεκινούν σύντομα εκ νέου οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Το ζευγάρι έκανε πρόσφατα μία νέα βραδινή έξοδο και χαμογέλασαν διάπλατα στον φακό, καθώς βρίσκονταν στον... φυσικό τους χώρο. Θεατρική βραδιά για τον Αργύρη Πανταζάρα και τη Σίσσυ Τουμάση, που το βράδυ της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου επισκέφτηκαν το Ηρώδειο για να παρακολουθήσουν την αρχαία τραγωδία «Ορέστεια» του Αισχύλου σε σκηνοθεσία του διεθνώς καταξιωμένου Θεόδωρου Τερζόπουλου.

Δείτε επίσης: Αργύρης Πανταζάρας: Αδημοσίευτη φωτογραφία από το γάμο του με τη Σίσσυ Τουμάση

Χαμογελούν στον φακό ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση

Ανάμεσα στο κοινό, που καταχειροκρότησε το έργο, βρέθηκαν ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση και κατά την έξοδό τους πόζαραν μαζί. Το αγαπημένο ζευγάρι, πριν από περίπου ένα χρόνο ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, και σύντομα γιορτάζει την πρώτη του επέτειο. Όπως θα δείτε, αυτό το Μυστήριο μάλλον δυνάμωσε, παρά σκότωσε τον έρωτα ανάμεσά τους – όπως λέει η λαϊκή ρήση

Δείτε τη φωτογραφία του Αργύρη Πανταζάρα με τη Σίσσυ Τουμάση:

Αργύρης Πανταζάρας & Σίσσυ Τουμάση: Αχώριστοι λίγο πριν την 1η επέτειο γάμου! Πού τους συνάντησε ο φακός

«Ακόμα κόσμος που μας γνώριζε δεν ήξερε ότι παντρευτήκαμε, είναι πολύ ενδιαφέρον που εκπλήσσονται. Μου αρέσει να θυμάμαι ότι όλο αυτό το κάναμε για να γιορτάσουμε την αγάπη, στα μέσα σεζόν, σαν να κλεφτήκαμε. Ταξιδέψαμε με την οικογένεια και γυρίσαμε παντρεμένοι. Σε μία εποχή που όλοι φοβούνται τη δέσμευση, αυτό σημαίνει για μένα ότι γιορτάζω τη δέσμευση και την ένωση. Άλλο δεσμευμένος και άλλο δέσμιος», έχει δηλώσει σχετικά με τον γάμο τους ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Ο γάμος ήταν μια δική μας γιορτή για να γιορτάσουμε την αγάπη μας. Δεν το κάναμε γιατί το όριζε η κοινωνία ή γιατί θα ήμουν έγκυος. Κάναμε τον γάμο την ώρα και τη στιγμή που ήμασταν ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι και το γουστάραμε πάρα πολύ», ανέφερε η Σίσσυ Τουμάση από την πλευρά της