Λάμπρος Κωνσταντάρας – Τέλος από το Summer's Cool: O λόγος που αποχωρεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής

Η ανακοίνωσή του στο τέλος της εκπομπής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας – Τέλος από το Summer's Cool: O λόγος που αποχωρεί ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής

Γλυκόπικρο ήταν το σημερινό Summer's Cool για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ και από τη Δευτέρα αναλαμβάνει νέο πόστο.

Η εκπομπή θα παραμείνει στον αέρα για ακόμα μία εβδομάδα, αλλά μόνο με τη Μαριάντα Πιερίδη στο «τιμόνι». Οι δύο παρουσιαστές υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές με το τραγούδι «Beautiful Day» των U2, με τη Μάρτζυ Λαζάρου να κάνει πλάκα ότι το επέλεξαν επειδή είναι η τελευταία μέρα του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην εκπομπή.

Δείτε επίσης: Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Στις εκπομπές υπάρχει μία βαθύτατη υποκρισία - Ξελιγουρευόμαστε με τους κοιλιακούς και τους πισινούς»

Η αντίδραση του Λάμπρου Κωνσταντάρα για το τέλος της παρουσίας του στο Summer's Cool

Ο ίδιος δεν φάνηκε να πτοείται, αφού όπως σημείωσε: «Κάτι όμορφο τελειώνει, κάτι όμορφο αρχίζει». Όπως ανέφερε στη συνέχεια δεν πρόκειται να λείψει από την τηλεόραση.

«Κάπου εδώ θα σας χαιρετήσω, ευχαριστώ πολύ για όσα περάσαμε αυτό το καλοκαίρι. Η εκπομπή θα είναι για άλλη μία εβδομάδα γιατί ξεκινάνε οι υποχρεώσεις μου στο Open. Θα είμαι με την Ελένη Τσολάκη», σημείωσε στο κλείσιμο της εκπομπής ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open

Αμέσως μετά το τέλος του Summer's Cool, το Open εξέδωσε ανακοίνωση για τη μεταγραφή του Λάμπρου Κωνσταντάρα. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το OPEN υποδέχεται τον Λάμπρο Κωνσταντάρα στο δυναμικό του και τον καλωσορίζει στην ομάδα του σταθμού. Ο δημοσιογράφος με την πολύχρονη παρουσία του στην ελληνική τηλεόραση, που καταφέρνει πάντα να ξεχωρίζει για το εύστοχο σχόλιό του και για τις καυστικές του ατάκες, θα βρίσκεται καθημερινά στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN "Πρωινό Σουσού", στο πλευρό της Ελένης Τσολάκη»