Ο Πάνος Μουζουράκης παίζει φυσαρμόνικα μέσα στο αεροπλάνο - Η επική αντίδραση του Κωστή Μαραβέγια

Δείτε το αστείο βίντεο

Ελένη Μπορμπόλη
Screenshot: TikTok / maraveyas
Screenshot: TikTok / maraveyas

Ένα χιουμοριστικό βίντεο ανήρτησε ο Κωστής Μαραβέγιας στο TikTok, με πρωταγωνιστή... ποιον άλλον, αν όχι τον καλό του φίλο και συνεργάτη, Πάνο Μουζουράκη.

Αυθόρμητος όπως πάντα, ο καλλιτέχνης αποφάσισε να παίξει φυσαρμόνικα, τη στιγμή που οι δυο τους βρίσκονταν μέσα στο αεροπλάνο, ταξιδεύοντας στην Κύπρο για μία συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού. Κατά την διάρκεια, λοιπόν, της πτήσης, ο Πάνος Μουζουράκης άρχισε να παίζει με τη φυσαρμόνικα και ο Κωστής Μαραβέγιας έβγαλε το κινητό του και κατέγραψε, όχι μόνο τον Πάνο, αλλά και την δική του αντίδραση.

Μάλιστα, ο Κωστής Μαραβέγιας συνόδεψε το βίντεο με την λεζάντα «an ordinary flight» [σ.σ.: μια τυπική πτήση] και φυσικά το εν λόγω βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες likes.

Δείτε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: «Πόσες φορές σου έχει ζητηθεί να χρησιμοποιήσεις και το σώμα σου για να πετύχεις;» - Η ερώτηση που τον έφερε σε αμηχανία

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Μουζουράκης: Πώς άλλαξε η ζωή του με τον ερχομό της κόρης του

Αν και ο Πάνος Μουζουράκης πάντοτε διατηρεί το χιούμορ και τον παιδικό του αυθορμητισμό, το σίγουρο είναι πως η στάση ζωής του έχει αλλάξει άρδην με τον ερχομό της κόρης του.

«Πλέον τις μπύρες τις πίνω πλέον χωρίς αλκοόλ, έχω σταματήσει να ξενυχτάω. Ξυπνάω γύρω στις 7 το πρωί με ένα χεράκι να μου δίνει μπάτσες. Νομίζω ότι είναι η τελευταία ευκαιρία που μου έδωσε. Ευτυχώς το σώμα μου είναι φτιαγμένο έτσι και ο εγκέφαλός μου, που όποτε ξεφεύγω μου το σωματοποιεί. Σε κρίσεις πανικού, σε αδυναμίες, να μην μπορώ να κινηθώ, να μην μπορώ να σκεφτώ σωστά -όχι ότι σκεφτόμουν ποτέ σωστά, αλλά όσο πάει», εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο Πάνος Μουζουράκης.

Σχετικά με τον τρόπο που ζήτησε από τη σύζυγό του να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Πάνος Μουζουράκης ανέφερε: «Σκεφτόμουν για την πρόταση γάμου, γιατί ήταν ήδη έγκυος η Μαριλού, να της στήσω ένα πάρα πολύ ωραίο κυνήγι θησαυρού, για να την εντυπωσιάσω. Αλλά επειδή δεν πρόλαβα να το οργανώσω αυτό, μου ήρθε δεύτερη σκέψη. Αφού υπάρχουν τα Escape Room, σκέφτηκα αυτό. Προσπαθώ να το οργανώσω και για να μην φανεί ότι έρχεται από εμένα, παίρνω τον Πέτρο Κουσουλό και κάνω τη βλακεία και του λέω να πάρει αυτός τηλέφωνο, αλλά είχα ξεχάσει ότι είχα κανονίσει να πάω σε wrap πάρτι. Τελικά πήγαμε εκεί».

«Και η Ευαγγελία και η Μαριλού ήταν στον τρίτο μήνα. Ήταν τρεις ώρες το escape room. Είχα συνεννοηθεί και με τους ανθρώπους να φτάσουμε πιο εύκολα στο τέλος. Φτάνουμε στο τέλος, παίρνω την μπάλα και της λέω “να το, πάρτο”. Το ξεβιδώνει η Μαριλού και λέει “έχει ένα κουτάκι εδώ”. Αυτό ήταν... Την ώρα που μπήκαμε στο escape room, μου λέει η Μαριλού “εδώ έπρεπε να κάνεις την πρόταση γάμου”. Νόμιζα πως το είχε καταλάβει», κατέληξε στην ιστορία του ο Πάνος Μουζουράκης.