Μπο – Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα με την Καρολίνα: «Δεν έχω καμία απορία για το θέμα που προέκυψε...»

Θα της μίλαγε στο δρόμο;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Με αφορμή τις πρόσφατες εμφανίσεις του ο Μπο παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο Summer's Cool και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα.

Ο ράπερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συναδέλφους του και τις πολιτικές θέσεις που εκφράζουν κατά καιρούς, στον επικείμενο γάμο του Χρήστου Δάντη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, καθώς και στις σχέσεις του σήμερα με την Καρολίνα Καλύβα του Survivor. Θυμίζουμε πως ο Μπο ήταν μαζί της, μέχρι τη συμμετοχή της στον All Star κύκλο του παιχνιδιού, όταν εκείνη ήρθε πιο κοντά με τον Μάριο Πρίαμο.

Δείτε επίσης: Μπο για την υπόθεση Ρέμου: «Ίσως να του κάνει και καλό επαγγελματικά»

Οι δηλώσεις του Μπο στην κάμερα

Όσον αφορά το αν πρέπει οι καλλιτέχνες να έχουν πολιτική θέση, ο Μπο σημείωσε πως: «Ο καλλιτέχνης είναι για να κάνει τραγούδια και να βγάζει συναισθήματα. Και ο Νότης Σφακιανάκης στο παρελθόν έχει πει πράγματα που βγαίνουν σήμερα. Δεν νομίζω ότι του κόστισε, όμως. Δέχτηκε πόλεμο και αυτό τον έκανε πιο δυνατό. Το ότι εξαφανίστηκε από τη σκηνή είναι δική του επιλογή και ανάγκη. Όταν αποφασίσει να γυρίσει, τον περιμένουν όλοι πώς και πώς. Άρα δεν του έχει στοίχισε».

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα του Survivor, απάντησε πως περιμένει την πρεμιέρα. «Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι Ολυμπιακό άθλημα. Κυριαρχεί η ίντριγκα. Θέλω να δω τι ετοιμάζουν, είμαι πολύ περίεργος ποιους θα επιλέξουν να βάλουν μέσα. Πάντα το βλέπω ούτως ή άλλως», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπο.

Αναφερόμενο στο σκηνικό με την Καρολίνα, τόνισε ότι: «Τις επιλογές μας δεν πρέπει να τις κατακρίνουμε, και από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Απλά είναι άβολο γιατί όλοι ξέρουν τι κάνεις στο σπίτι σου, πράγματα που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά σου. Δεν το έχω σκεφτεί, νομίζω θα της μιλούσα. Δεν θα συζητούσα τίποτα για το θέμα προέκυψε, γιατί δεν έχω καμία απορία. Αυτό που είπα τότε, συνεχίζω να το πιστεύω. Αλλά θα της μιλούσα γιατί ο χρόνος βοηθάει».

Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον φίλο του Χρήστο Δάντη. «Του εύχομαι να παντρευτεί με την Ασημίνα, έχουν αποδείξει ότι είναι ο ένας για τον άλλον και τους αγαπάω εξίσου, είναι πολύ καλά παιδιά. Είναι λάθος να ασχολούνται οι τρίτοι με τη διαφορά ηλικίας, όταν δεν ασχολούνται οι ίδιοι. Δεν έχει πρόβλημα η Ασημίνα ή ο Χρήστος και θα έχει πρόβλημα ο κυρ Μήτσος και η Κούλα; Δεν νομίζω», κατέληξε στην κάμερα του ΣΚΑΪ ο Μπο.