Αναστασία Γιάμαλη: Το «καρφί» για τη μεταγραφή της στο MEGA - «Εγώ δεν αλλάζω χρώματα ανάλογα με τον εργοδότη μου»

Η αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Το Βήμα και τον Γιώργο Πολυμενέα παραχώρησε η Αναστασία Γιάμαλη, λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής «Εξελίξεις Τώρα», το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 16:10 στο MEGA.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στα σχόλια που άκουσε μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της από το Kontra Channel στο MEGA.

«Δεν είμαι jukebox, ούτε χαμαιλέοντας. Δεν αλλάζω χρώματα, αξίες και ιδεολογία ανάλογα με τον εκάστοτε εργοδότη μου. Στη συντριπτική του πλειοψηφία ο κόσμος που με παρακολουθούσε, με συμπαθούσε ή θεωρούσε ότι υπάρχει μία συναντίληψη στον τρόπο που βλέπουμε τα πράγματα χάρηκε που θα υπάρχει ένα μεγαλύτερο βήμα μέσα από το οποίο θα μπορώ να εκφράζομαι και να δημοσιογραφώ», δήλωσε η Αναστασία Γιάμαλη.

«Υπήρχε και ένας κόσμος που το αντιμετώπισε με ιδιαίτερο σκεπτικισμό, του τύπου ότι τα μεγάλα κανάλια «φιμώνουν». Δεν είναι όλα τα μεγάλα κανάλια το ίδιο», πρόσθεσε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε επίσης: Αναστασία Γιάμαλη: Ο πιο πιθανός αντικαταστάτης της στο Kontra - Αλλαγές μετά τη μεταγραφή της στο Mega

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της δημοσιογράφου:

Η μεταγραφή της Αναστασίας Γιάμαλη

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Αναστασία Γιάμαλη αποχώρησε από το Kontra Channel και έκλεισε συμβόλαιο με το MEGA - δείτε εδώ την ανάρτησή της και τα κλάματα στον αποχαιρετισμό της. Λίγο καιρό αργότερα διέρρευσε και το όνομα του τίτλου της εκπομπής που θα αναλάβει, ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση ήρθε την Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη από το κανάλι.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη

«Η Αναστασία Γιάμαλη έρχεται τον Σεπτέμβριο στο MEGA, με μία νέα ενημερωτική εκπομπή. Οι «Εξελίξεις τώρα» κάνουν πρεμιέρα στις 16:10, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Οι «Εξελίξεις τώρα» είναι το μαγκαζίνο που υπόσχεται να πάρει πρωταγωνιστική θέση στην ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ, αναλύσεις και σχολιασμό για τα τρέχοντα κοινωνικά θέματα και να βάλει σε πρώτο πλάνο τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα, οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων έχουν «τώρα» τον πρώτο λόγο.

Αρχισυντάκτης: Κυριάκος Δημάγγελος

Δημοσιογραφική ομάδα: Χριστίνα Ιορδανίδου, Ιάσονας Σχινάς Παπαδόπουλος, Αντώνης Ραυτόπουλος, Γεωργία Κακή, Ναταλία Διονυσιώτη, Νίκος Βλαχογιάννης, Σουζάνα Αναγνωστοπούλου».

Εξελίξεις Τώρα, Σαββατοκύριακο στις 16:10 στο MEGA».