Δήμητρα Αλεξανδράκη: Βάζει βενζίνη στο SUV της και δηλώνει «Ο Θεός με έκανε υπέροχη αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια»

Δείτε την ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
dimitraalexandraki1/Instagram
dimitraalexandraki1/Instagram

Μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη δηλώνοντας πως ο Θεός την έκανε υπέροχη ωστόσο ξέχασε να την κάνει πλούσια για αυτό πρέπει να πάει να δουλέψει.

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη

Συγκεκριμένα, το πρώην μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της την ώρα που έβαζε μόνη της βενζίνη στο αυτοκίνητό της και έγραψε στη λεζάντα της «Πηγαίνοντας στη δουλειά, γιατί ο Θεός με έκανε υπέροχη, αλλά ξέχασε να με κάνει πλούσια».

Όπως ξεκαθάρισε στα σχόλια ωστόσο, βρίσκεται στην πόλη, Νόβι Σαντ, καθώς ένας φίλος της της ζήτησε να φέρει το αυτοκίνητό του στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Αλεξανδράκη: Παρεξηγήθηκε με την Τούνη στη Μύκονο και σηκώθηκε κι έφυγε - Τι συνέβη


Πριν από λίγες ημέρες είχε ξεσπάσει για το trends στα social media όπου διάφοροι ζητούσαν likes για να πάρουν ακριβά κινητά και τσάντες για να τους τα πάρουν αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Επειδή έχω οίστρο, να κάνω μία ερώτηση, αυτή η βλακεία που μου στέλνετε, κι ειδικά εχθές γινόταν χαμός: “Πόσα likes θέλεις για να μου πάρεις κινητό”, τι ακριβώς είναι; Εγώ παλιά θυμάμαι για να αγοράσω κάτι, έλεγα πως θα δουλέψω τόσες ώρες στην καφετέρια, υπολόγιζα και τα tips και πόσα θέλω για να περάσω για να πάρω αυτό που θέλω. Ήμουν στο πλυντήριο αυτοκινήτων, δούλευα και έλεγα να κάνω υπερωρίες για να μαζέψω χρήματα και να πάρω αυτό που θέλω. Εσύ τι είναι αυτό με τα likes για να πάρεις κινητό;» είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Σοβαρευτείτε και τραβάτε να κάνετε καμιά δουλειά έξω, τραβάτε να ψηθείτε στο μεροκάματο να δείτε πώς είναι. Δεν φτάσαμε από τη μία μέρα στην άλλη να μπορούμε να δουλεύουμε κάποιοι από το σπίτι μας. Σοβαρευτείτε λίγο, δεν θα πάτε έτσι μπροστά στη ζωή σας, με likes και δώρα από τους διαγωνισμούς. Καλά είναι αυτά, για εξτραδάκι, αλλά πρέπει να δουλεύεις», κατέληξε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.