Φώτης Ιωαννίδης: «Περνάω καλά και αυτό...» - Η σπάνια δήλωση για τον έρωτά του με την Ελένη Βουλγαράκη

Το χαμόγελό του δεν έσβησε στιγμή στο πρόσωπό του όταν μίλησε για εκείνη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φώτης Ιωαννίδης: «Περνάω καλά και αυτό...» - Η σπάνια δήλωση για τον έρωτά του με την Ελένη Βουλγαράκη

Ο Φώτης Ιωαννίδης εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται σε σχέση με την Ελένη Βουλγαράκη, η οποία είναι 10 χρόνια μεγαλύτερή του. Τον πρώτο καιρό προσπαθούσαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο αποφάσισαν πως εφόσον μαθεύτηκε δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται.

Αναρτούν όλο και πιο συχνά κοινές τους φωτογραφίες στα social media, ενώ η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός τον επισκέπτεται συχνά στο γήπεδο για να τον καμαρώσει όταν παίζει με τον Παναθηναϊκό. Εκείνη, λόγω της δουλειάς της, βρίσκεται περισσότερο μπροστά στις κάμερες, επομένως έχει κάνει αρκετές δηλώσεις για εκείνον, ενώ ο ίδιος σπάνια το κάνει.

Παραχώρησε, όμως, συνέντευξη στη Λίλα Κουντουριώτη στην εκπομπή «Game Time» στο Youtube, κατά την οποία μίλησε ανοιχτά για τον έρωτα στη ζωή του και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη σύντροφό του και τον δεσμό τους, ενώ έκανε μία αναφορά και στον τραυματισμό του.

Δείτε επίσης: «Θα κάνω ότι θέλω!» - Η έντονη αντίδραση της Ελένης Βουλγαράκη σε ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη

Η εξομολόγηση του Φώτη Ιωαννίδη για την Ελένη Βουλγαράκη

«Προήλθα από έναν τραυματισμό το καλοκαίρι με την Εθνική, είχα μια δύσκολη περίοδο. Το άφησα πίσω μου και αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου και γενικά ευελπιστώ στα επόμενα παιχνίδια να επιστρέψω ακόμα καλύτερος», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής.

Όταν ρωτήθηκε αν διαβάζει όσα γράφονται στα social media για τον ίδιο, απάντησε: «Δεν διαβάζω αυτά που γράφονται για εμένα, μόνο όταν μου στέλνουν οι φίλοι μου. Γενικά δεν μπαίνω στο google, δεν ψάχνω, δεν διαβάζω. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να ελέγξω, δεν θα ασχοληθώ κιόλας».

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, σημείωσε: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο και στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά και αυτό έχει σημασία νομίζω».

Δείτε επίσης: Ελένη Βουλγαράκη - Φώτης Ιωαννίδης: Το τρυφερό φιλί στις διακοπές τους στην Ίο (Φωτογραφία)