«Με τον γείτονά μας Τομ Χανκς»: Φωτογραφίες με κόρες Ελλήνων δημοσιογράφων στην Αντίπαρο

Το παρασκήνιο της φωτογραφίας

Ελένη Μπορμπόλη
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ, Τομ Χανκς, πέρασε τις διακοπές του στην Ελλάδα, απολαμβάνοντας τον ήλιο και την θάλασσα της όμορφης Αντιπάρου, στην οποία διατηρεί σπίτι τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος έχει πλέον γίνει σχεδόν... μόνιμος κάτοικος του νησιού και έχει γνωρίσει πολύ καλά τους κατοίκους, με τους οποίους διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.

Ανάμεσά τους και το ζευγάρι των δημοσιογράφων Κωνσταντίνου Γεώργιζα και Μαρίας Βούσουλα, αλλά και οι δίδυμες κόρες τους, που γεννήθηκαν πριν από 4 μόλις μήνες. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αντίπαρο, το 2019, καθώς η Μαρία Βούσουλα έχει καταγωγή από το νησί και έτσι η οικογένεια περνάει αρκετό χρόνο εκεί, ιδίως κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Ως εκ τούτου, η οικογένεια έχει γνωρίσει τον Αμερικανό ηθοποιό, ο οποίος μάλιστα φαίνεται να λάτρεψε τις -ομολογουμένως ιδιαίτερα χαριτωμένες- μικρούλες. Τα δύο κοριτσάκια έκλεψαν κατευθείαν το βλέμμα του Τομ Χανκς, ο οποίος προσέγγισε κατευθείαν το καρότσι τους και ζήτησε να τις δει! Η selfie δεν άργησε να έρθει, ενώ ακολούθησε και μια συμβουλή από την πλευρά του ηθοποιού, όσον αφορά το θέμα της πατρότητας. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σύστησε στο ζευγάρι να ξεκουραστεί, αφού είχε φτάσει η ώρα του ύπνου για τα δύο κοριτσάκια.

Την φωτογραφία που τράβηξε ο Τομ Χανκς, ποζάροντας πάνω από το καρίτσι με τις 4 μηνών κόρες του, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρία Βούσουλα, την οποία την συνόδευσε με μια λεζάντα, που έγραφε: «Παρέα με τον γείτονά μας Τομ Χανκς».

Δείτε επίσης: Γάμος Γεωργίου - Χριστοδούλου: Η διάσημη σταρ του Χόλυγουντ που πήγε στον γάμο τους

Δείτε την selfie του Τομ Χανκς με τα δύο κοριτσάκια

tom hanks
Instagram

Σημειώνουμε ότι ο Κωνσταντίνος Γεώργιζας είναι από τους πιο επιτυχημένους δικαστικούς συντάκτες και εργάζεται στο Star εδώ και χρόνια, ενώ η Μαρία Βούσουλα διαγράφει τη δική της ξεχωριστή πορεία στις ειδήσεις του ΣΚΑΪ, έχοντας κρατήσει στα χέρια της και το τιμόνι ενημερωτικών προγραμμάτων του σταθμού.