Αφροδίτη Λιάντου: «Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με την Εβελίνα Παπούλια

Η αποκάλυψη για τον ρόλο της στην Παραλία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Λιάντου: «Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με την Εβελίνα Παπούλια

Το πρωί της Παρασκευής 6 Σεπτεμβρίου, στην εκπομπή της ΕΡΤ, Πρωίαν σε είδον, βρέθηκε ως καλεσμένη η Αφροδίτη Λιάντου, η οποία σε λίγο καιρό θα βρίσκεται και εκείνη στο κανάλι εφόσον πρωταγωνιστεί στον δεύτερο κύκλο της Παραλίας.

Πριν από λίγες μέρες, είχε βρεθεί στο πλατό και η μητέρα της, επομένως το πρώτο πράγμα που ρώτησαν την νεαρή ηθοποιό ήταν εάν ισχύουν όσα είχε δηλώσει η Εβελίνα Παπούλια για την ίδια (δείτε εδώ τις δηλώσεις που είχε κάνει).

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λιάντου

Απάντησε, λοιπόν: «Όταν γύρισα από την Αγγλία με έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο και όταν το συνειδητοποίησε μου είπε συγγνώμη. Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Την ρωτάω, αλλά αν με συμβουλεύσει είναι όσο όσο… Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Θα μου πει να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά. Τώρα μπαίνω στην Παραλία, θα κάνω την Ιφιγένεια».

Και μιλώντας για την σειρά, σημείωσε: «Περνάω πάρα πολύ όμορφα. Δεν έχω πάει ακόμα στα Μάταλα, ελπίζω να πάμε. Η Ιφιγένεια επιστρέφει από τις σπουδές της στο Λονδίνο, συναντάει τον Παύλο, ερωτεύονται, δεν θα περάσουν εύκολα, γίνονται πολλά πραγματάκια. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν χαρακτήρας. Είναι πολύ δυναμική, κυνηγάει τα όνειρά της, είναι πολύ μπροστά από την εποχή αυτή, το '70. Είναι πολύ ωραίος ρόλος. Έχουμε γυρίσει αρκετά επεισόδια. Είμαστε στο 26-29. Ο ρόλος μου έχει σχέση με κάτι άλλο καλλιτεχνικό, όχι το τραγούδι, αλλά δεν θα σας πω».

Δείτε επίσης: Εβελίνα Παπούλια - Αυτός είναι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της Αφροδίτης Λιάντου, Γιώργος