Μαρία Κορινθίου: «Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη...» - Ενοχλημένη με μηνύματα που δέχτηκε

Την κατηγορούν πως ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη...» - Ενοχλημένη με μηνύματα που δέχτηκε

Μαρία Κορινθίου και Γιάννης Αϊβάζης πήραν την απόφαση να χωρίσουν μετά από 16 χρόνια κοινής πορείας και 14 γάμου. Η είδηση "έσκασε σαν βόμβα" το καλοκαίρι, ωστόσο, όπως δήλωσαν από κοινού ο ένας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου, καθώς μέσα από τον έρωτα που έζησαν απέκτησαν και ένα παιδί, την κόρη τους.

Μπορεί λοιπόν να χώρισαν ωστόσο, συμμετέχουν μαζί σε μια νέα παράσταση με τίτλο "Ο τελευταίος χορός" που θα ανέβει τον Οκτώβριο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με τη Ρέινα Εσκενάζη στη σκηνοθεσία.

Την ανακοίνωση έκανε η Μαρία Κορινθίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με διάφορες φωτογραφίες, ανάμεσα τους και με μια τρυφερή με τον Γιάννη Αϊβάζη από τα παλιά. Σαν αποτέλεσμα είχε να δεχθεί πολλά μηνύματα ανάμεσα τους και αρνητικά τα οποία έλεγαν πως ο χωρισμός τους είναι διαφημιστικό κόλπο για την παράσταση.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου στα μηνύματα αυτά

«Στο ποστ που ανέβασα στο Instagram για το θεατρικό ήταν κάποια μηνύματα που φυσικά τα περίμενα. Κάποια μηνύματα που βέβαια μέχρι εκεί φτάνει ο εγκέφαλος κάποιον ανθρώπων. Ότι είτε ο χωρισμός είτε το θεατρικό είναι διαφημιστικό κόλπο. Ναι... Λοιπόν, φυσικά έχουν φάει σβήσιμο όλα αυτά τα μηνύματα. Το σκεφτόμουν αν ανεβάσω τέτοιου τύπου στόρι αλλά νομίζω ότι λίγο θα τοποθετηθώ», απάντησε η Μαρία Κορινθίου στο πρώτο βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

«Η πρόταση του θεατρικού έγινε τέλος Μαΐου αρχές Ιουνίου. Το σκεφτόμασταν... Το προσωπικό εμένα και του Γιάννη βγήκε τον δεκαπενταύγουστο. Επίσης δεν βγάλαμε ανακοίνωση. Αν ήμασταν έξυπνοι λοιπόν και το κάναμε διαφημιστικά. Θα βγάζαμε και ανακοίνωση και θα την βγάζαμε μέσα Σεπτεμβρίου που θα ξεκινούσαν οι εκπομπές. Υπάρχει οικογένεια, υπάρχει παιδί, σας ευχαριστώ πολύ. Μέχρι εκεί όμως ε...», συμπλήρωσε.