Μαριάντα Πιερίδη – Αφήνει αιχμές για τον χωρισμό: «Αν ο πρώην σου έχει άλλη σχέση ταυτόχρονα...»

Το μήνυμα ήταν σαφές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μαριάντα Πιερίδη – Αφήνει αιχμές για τον χωρισμό: «Αν ο πρώην σου έχει άλλη σχέση ταυτόχρονα...»

Στο Summer's Cool το απόγευμα της Πέμπτης 5/9 σχολίασαν τον χωρισμό του Justin Theroux και της Jennifer Aniston, τονίζοντας πως όλα έγιναν «όμορφα» μεταξύ τους. Ωστόσο, τα σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ειδικά η αναφορά της σε παράλληλες σχέσεις.

Θυμίζουμε πως η τραγουδίστρια ακολούθησε πρόσφατα χωριστούς δρόμους με τον Δημήτρη Κατριβέση. Η Μαριάντα Πιερίδη δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, ενώ τόσο εκείνη όσο και ο πρώην σύντροφός της έχουν βρει ξανά τον έρωτα.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: «Αυτό έκανα και πέρυσι, που πέρασα μία πολύ δύσκολη στιγμή! Με βοήθησε...»

Τα αιχμηρά σχόλια της Μαριάντας Πιερίδη

Η Μαριάντα Πιερίδη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κρατάς ωραίες σχέσεις με πρώην σου όταν έχουν προχωρήσει τη ζωή τους, ενώ έχετε χωρίσει. Αν δεν έχεις χωρίσει, όμως, κι έχουν προχωρήσει τη ζωή τους κι εσύ κοιμάσαι τον ύπνο του δικαίου, σιγά μην την κρατήσεις. Είναι θέμα... Και δεν κρατάς και καλές σχέσεις και μετά. Εξαρτάται και το πως έρχεται ένας χωρισμός. Να συγχωρήσεις τη σχέση που έχει ταυτόχρονα με εσένα; Δηλαδή, αν η σχέση σου έχει ταυτόχρονα μια άλλη σχέση και χωρίσεις, θα του λες “τι κάνεις φιλαράκι μου, καλησπέρα”;»

Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.