Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αφού πρέπει να έρθω, θα έρθω», έλεγε λίγο πριν τον γάμο της με τον Γρηγόρη Μόργκαν

Δείτε το βίντεο που ανέβασε καθ' οδόν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν ένωσαν τις ζωές τους την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στα Χανιά, ένα μέρος που έχει ιδιαίτερη σημασία για το ζευγάρι. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε με στη Μονή του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη με ελάχιστους καλεσμένους, στενούς φίλους και συγγενείς, καθώς το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει προσωπικές αυτές τις στιγμές.

Μετά την τελετή, το ζευγάρι γιόρτασε την ένωση τους με ένα μεγάλο πάρτι σε γνωστό beach bar στα Φαλάσαρνα, όπου οι καλεσμένοι απόλαυσαν τη βραδιά δίπλα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας μουσική, ποτά και την καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δακρυσμένη πριν από τον γάμο με τον Γρηγόρη Μόργκαν – Το "backstage" βίντεο που δημοσίευσε

Το viral βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν μερικές από τις όμορφες στιγμές της γιορτής τους μέσω κοινωνικών δικτύων. Στην τελευταία τους ανάρτηση, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok.

Στο βίντεο, κατευθύνεται προς την εκκλησία για την τελετή του γάμου της, συνοδευόμενη από έναν ήχο γνωστής ελληνικής σειράς. «Και πρέπει να 'ρθω; Τι ώρα; Ε, αφού πρέπει να 'ρθω, θα 'ρθω, τι να κάνω;», λέει με χιούμορ και το βίντεο έγινε αμέσως viral, με πολλούς να κάνουν χιούμορ μαζί της και να την τρολάρουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, από αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της.

Θυμίζουμε ότι την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μοιραστεί και συγκινητικές στιγμές στο Instagram με ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η προετοιμασία της, τα δάκρυα μπροστά στον πατέρα της, καθώς και κάποια στιγμιότυπα από το μυστήριο και το πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο.

Το βίντεο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μία μέρα ακριβώς όπως την είχαμε ονειρευτεί. Μία μέρα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη μέσα μας. Μία μέρα γεμάτη από τους στενούς ανθρώπους μας, εκείνους που θα μας συντροφεύουν στην κοινή μας πορεία»