Ιωάννα Τούνη – Στην τελική ευθεία τα νέα σπίτια της στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

Επιλέγει πλακάκια και επιβλέπει τις εργασίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
instagram/j.touni
instagram/j.touni

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται και πάλι στη Θεσσαλονίκη λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, καθώς η επιχείρησή της απαιτεί την παρουσία της στην πόλη. Η γνωστή influencer και επιχειρηματίας έχει προχωρήσει στην αγορά δύο διαμερισμάτων στη συμπρωτεύουσα, τα οποία βρίσκονται υπό ανακαίνιση και προορίζονται για μελλοντική εκμετάλλευση.

Πριν από λίγη ώρα η Ιωάννα Τούνη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρόοδο της ανακαίνισης, ενημερώνοντάς τους ότι σήμερα είναι η μέρα για την επιλογή των τελικών υλικών. Ειδικότερα, θα επιλέξει τα πλακάκια και άλλα διακοσμητικά στοιχεία για τα διαμερίσματα, με τις εργασίες να μπαίνουν κάπως έτσι στην τελική ευθεία.

Δείτε επίσης: Ιωάννα Τούνη: Οι φίλες της της έκαναν δώρο υαλουρονικό στα χείλη και προκλήθηκε χαμός - «Ήμαρτον πια! Σαν ροφοί όλες»

Η Ιωάννα Τούνη στην Θεσσαλονίκη για την ανακαίνιση των σπιτιών

«Έχω πάρα πολλές δουλειές σήμερα, ετοιμάζω κάτι σπίτια στην Θεσσαλονίκη, οπότε θα πάμε σήμερα με τον Στέφανο επιτέλους να διαλέξουμε πλακάκια, υλικά και λοιπά. Γιατί το καλοκαίρι μας πήγε πίσω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη μέσω των social media, ενώ σε επόμενα stories έδειξε και την πορεία των εργασιών σε ένα σπίτι σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Είναι ξεκάθαρο πως η Ιωάννα Τούνη δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της μόδας και της ομορφιάς. Η απόφασή της να επενδύσει σε ακίνητα και να αναλάβει προσωπικά τη διαδικασία ανακαίνισης, δείχνει πως δεν διστάζει να ρισκάρει και να εξερευνήσει νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η διαδικασία της ανακαίνισης των διαμερισμάτων είναι μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία, αλλά η Ιωάννα Τούνη φαίνεται έτοιμη να την αντιμετωπίσει με ενθουσιασμό και αφοσίωση. Όπως τόνισε, αν δεν είχε την εταιρεία της, θα ασχολιόταν επαγγελματικά με την αναδιαμόρφωση χώρων από το μηδέν.

Η αναμονή για την ολοκλήρωση των διαμερισμάτων και η επιτυχής αποπεράτωσή τους είναι σίγουρα κάτι που περιμένουν με ανυπομονησία τόσο η Ιωάννα όσο και οι διαδικτυακοί της φίλοι, οι οποίοι παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.