Σε άγρυπνο κώμα ο Δημήτρης Κόκοτας – Του έκαναν τραχειοστομία: «Είμαστε ακόμα σε αναμονή», λέει η σύζυγός του

Δίνει μάχη για τη ζωή του ο τραγουδιστής

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πέντε μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Δημήτρης Κόκοτας υπέστη διπλό έμφραγμα και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής συνεχίζει να δίνει μάχη για να παραμείνει στη ζωή, με τους δικούς του ανθρώπους να περιμένουν τα αποτελέσματα ενός νέου κύκλου εξετάσεων

Σύμφωνα με τα όσα είπε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα στο Live News, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα, το πρώτο στάδιο του κώματος ουσιαστικά, που διακρίνεται από μία θολούρα και δυσκολία κινήσεων, ενώ δεν έχει επαφή με το περιβάλλον. Του έκαναν τραχειοστομία ώστε να μην επιβαρύνεται η καρδιά του και οι πνεύμονες μετά την πολύμηνη νοσηλεία, ωστόσο μπορεί να αναπνεύσει μόνος του.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Κόκοτας – 5 μήνες μετά το διπλό έμφραγμα ακόμα δεν έχει επαφή με το περιβάλλον

Τι δήλωσε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα για την κατάστασή του

Σε καινούρια επικοινωνία με την ενημερωτική εκπομπή του Mega, η Κατερίνα Κόκοτα δήλωσε πως: «Ο σύζυγός μου δεν είναι ακριβώς σε καταστολή, είναι σε άγρυπνο κώμα. Έχει τραχειοστομία για να μην επιβαρύνεται η καρδιά του και τα άλλα όργανά του, αλλά μπορεί να αναπνεύσει και μόνος του. Απλά είναι πολλούς μήνες στο νοσοκομείο και όπως είναι φυσικό έχει εξασθενήσει ο οργανισμός του. Κάποιες φορές τον βγάζουν από την υποστήριξη και αναπνέει κανονικά, αλλά ακόμα είμαστε σε αναμονή».

Κλείνοντας η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη που του παρέχει αυτό το διάστημα: «Είμαστε όλοι δίπλα του και ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξη και την αγάπη που δείχνει στον Δημήτρη. Είναι μαχητής και θα τα καταφέρει. Ελπίζουμε να τα καταφέρει».