Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το Όσκαρ είναι το παιδί μου - Τον βλέπω τον μπαμπά μου σε ένα άλλο επίπεδο…»

«Ήθελα και προσπαθούσα πολύ να κάνω παιδί»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Το Όσκαρ είναι το παιδί μου - Τον βλέπω τον μπαμπά μου σε ένα άλλο επίπεδο…»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» ήταν η Αντιγόνη Κουλουκάκου το απόγευμα της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, όπου μίλησε ανοιχτά για τον τρόπο που βιώνει την μητρότητα και πόσα άλλαξαν στη ζωή της και στον επαγγελματικό τομέα.

Όπως ανέφερε, ήταν κάτι που ήθελε -και προσπαθούσε- για καιρό πριν γίνει, γι' αυτό και τώρα που πλέον κρατάει αγκαλιά τον γιο της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου δεν κρύβει τη χαρά και τη συγκίνησή της.

Δείτε επίσης: Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Περίεργο καλοκαίρι... Ανάμεικτα συναισθήματα» - Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή

«Δεν είχα εκδηλώσει την επιθυμία μου για παιδί, αλλά το προσπαθούσα. Το ήθελα και το προσπαθούσα πολύ. Το ένιωθα ότι θα γίνει, αλλά δεν το έλεγα σε κανέναν παρά μόνο σε εκείνον που τον... ενδιέφερε. Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, ο πρώτος άνθρωπος που ειδοποίησα ήταν η μαμά μου και ο αδερφός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Οι πρώτοι μήνες της Αντιγόνης Κουλουκάκου με το παιδί

«Γελάω μαζί του και ανακαλύπτω πράγματα. Ξεκινήσαμε τις τροφές να δεις πώς κάνει στο κάθε φρούτο. Ξέρω ήδη ποια είναι τα αγαπημένα του φρούτα και τα λαχανικά», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

«Τον παίρνω στο κρεβάτι κοιτάει το ταβάνι και μιλάει, γελάει και φωνάζει. Στα ζωάκια, στους φίλους, στους αγγέλους, στον παππού... Στην αρχή έκλαιγα από χαρά, τώρα το έχω σταματήσει, και γελάω μαζί του. Ανακαλύπτω πράγματα», σημείωσε στη συνέχεια για να συμπληρώσει: «Πιστεύω ότι βλέπει τον παππού του, κι εγώ τον βλέπω τον μπαμπά μου σε ένα άλλο μυστικιστικό επίπεδο. Πιστεύω σε αυτά, στη μετέπειτα ζωή, στις δεύτερες ζωές, στις ενέργειες».

Όσον αφορά τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της, μετά την απόκτηση του γιου της, η Αντιγόνη Κουλουκάκου τόνισε πως: «Πριν από το παιδί μου ήμουν ένας άνθρωπος πολύ φιλόδοξος, ταγμένη στη δουλειά μου. Αλλά αν με ρωτήσει κάποιος για το Όσκαρ, το Όσκαρ είναι το παιδί μου».