Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Την συνόδευσε ο Συρίγος στο Καλλιμάρμαρο - Ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα

Η φωτογραφία από τα παρασκήνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο η μεγάλη συναυλία του «Όλοι μαζί μπορούμε», που φέτος ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο και στην οποία συμμετείχαν πολύ "μεγάλα" ονόματα ως συμμετέχοντες, όπως ο Αντώνης Ρέμος, ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και πολλοί ακόμη.

Ανάμεσά τους και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, την οποία συνόδευε ο σύντροφός της, Νίκος Συρίγος. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε στα παρασκήνια και οι δυο τους δέχθηκαν να ποζάρουν αγκαλιά με τον Γιώργο Νταλάρα, χαμογελαστοί και ενθουσιασμένοι.

Η εμφάνιση του Νίκου Συρίγου και της Ελεωνόρας Ζουγανέλη στο Καλλιμάρμαρο

Ο δημοσιογράφος στηρίζει την τραγουδίστρια σε κάθε της βήμα και τις περισσότερες φορές στις εμφανίσεις της, αν όχι όλες, βρίσκεται κάτω από τη σκηνή για να την θαυμάσει και να την χειροκροτήσει δυνατά. Είχαν ταιριάζει, μάλιστα, αυτή τη φορά, τα look, τους, καθώς και οι δύο ήταν ντυμένοι στα μαύρα.

Δείτε επίσης: Δεν κατάλαβαν πως τους τραβάει η κάμερα - Αγκαλιά σε παραλία της Μυκόνου Ελεωνόρα Ζουγανέλη και Νίκος Συρίγος

Ζουγανέλη Καλλιμάρμαρο συναυλία

Συρίγος Ζουγανέλη Καλλιμάρμαρο

Πριν από λίγες μέρες, ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε και στην Επίδαυρο όπου βρέθηκαν για ένα live της τραγουδίστριας, και πόζαραν και οι δύο σε αυτόν χαμογελώντας. Δεν ήταν, όμως, μόνοι τους, αφού τους συνόδευε και ο πατέρας της καλλιτέχνιδας και ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον δημοσιογράφο και θα ήθελε να δει την σχέση με την κόρη του να προχωράει.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φορούσε ένα μαύρο φόρεμα με άνοιγμα στα πλευρά, μακρύ, το οποία έλαμπε από πάνω μέχρι κάτω, ενώ αίσθηση έκανε και το look του καλού της, ο οποίος σε αντίθεση με τα αυστηρά πουκάμισα και παντελόνια που τον έχουμε συνηθίσει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά είχε επιλέξει ένα λευκό μπλουζάκι με ιδιαίτερο γιακά και μία πολύ φαρδιά παντελόνα.

Δείτε επίσης: Σε μεγάλα κέφια στα μπουζούκια - Αγκαλιές, φιλιά και πολύς χορός για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ζουγανέλη Συρίγος Επίδαυρος

Ζουγανέλης Συρίγος και Ελεωνόρα