Γιάννης Αντετοκούνμπο: Στη Μύκονο με τη Μαράια μετά τον γάμο τους - Οι βόλτες στα σοκάκια με φιλικό ζευγάρι

Το πρώτο τους ταξίδι μετά την πιο ευτυχισμένη τους μέρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο
Instagram / Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο την πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την επί πολλών ετών σύντροφό του, Μαράια, η οποία του έχει χαρίσει τρία υπέροχα παιδιά. Το μυστήριο και το γλέντι πραγματοποιήθηκαν στο Costa Navarino στην Πύλο, με λίγους και καλούς καλεσμένους και προστασία, ώστε να μην μπορούν οι παπαράτσι να τραβήξουν πλάνα - παρόλο που τελικά διέρρευσε πλάνο και από τον πρώτο τους χορό με το υπέρλαμπρο νυφικό της να κλέβει τα βλέμματα.

Λίγες μέρες αργότερα, οι νεόνυμφοι μάζεψαν τα πράγματά τους και έφυγαν για το πρώτο τους ταξίδι όπου θα απολαύσουν επιτέλους λίγες στιγμές χαλάρωσης και απόλυτης ξεκούρασης. Επέλεξαν τη Μύκονο ως προορισμό τους και εκεί τους συνάντησε ο φακός του Mykonos Live tv.

Πλάνα από το πρώτο ταξίδι του Γιάννη Αντεοκούνμπο και της Μαράια μετά τον γάμο τους

Οι δυο τους περπατούσαν χαλαρά στο νησί το πρωί και έκαναν βόλτα, αδιαφορώντας για τα βλέμματα που γυρνούσαν προς το μέρος τους. Στην παρέα τους βρισκόταν και ένα φιλικό ζευγάρι. Συζητούσαν και κοιτούσαν μαζί τις βιτρίνες των μαγαζιών.

Δείτε επίσης: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους με την Μαράια - Τι έγραφε

Πριν από μερικές ώρες, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μοιράστηκε με τους ακολούθους του στιγμιότυπα από μια βραδιά σε μια παραδοσιακή ελληνική ταβέρνα μαζί με τη σύζυγό του. Το νεόνυμφο ζευγάρι έχει επιλέξει να εξερευνήσει για λίγο ακόμα τη χώρα και την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα, κάτι που έκανε γνωστό μέσω μιας ανάρτησής του ο Έλληνας μπασκετμπολίστας στο Instagram.

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι απεικονίζεται να απολαμβάνει πιάτα της ελληνικής κουζίνας: φρέσκα ψάρια, χωριάτικη σαλάτα, τηγανιτά κολοκυθάκια και καλαμαράκια. Η επιλογή του ζευγαριού να τιμήσει εκ νέου την ελληνική κουζίνα μετά τον γάμο, δείχνει την αγάπη και των δύο για τη χώρα στην οποία μεγάλωσε ο αστέρας του NBA.