Ανθή Σαλαγκούδη: Τα τρυφερά τετ α τετ στην Τήνο με τον Κοσμά Κουμιανό - Με μαύρο μπικίνι σε γνωστή παραλία του νησιού (Βίντεο)

Ερωτοχτυπημένοι!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Ανθή Σαλαγκούδη εδώ και αρκετό καιρό είναι σε σχέση με τον Κοσμά Κουμιανό, με τον οποίο γνωρίστηκαν σε μία επαγγελματική φωτογράφιση, το ένα έφερε το άλλο και έτσι γεννήθηκε ο έρωτας ανάμεσά τους. Κατά καιρούς οι κάμερες τους έχουν τσακώσει σε τρυφερές τους στιγμές (δείτε εδώ τα κλικ από βραδινή τους έξοδο), ωστόσο και οι δύο αποφεύγουν τις κοινές αναρτήσεις στα social media και προσπαθούν να είναι πολύ διακριτικοί στις εξόδους τους ώστε να μην τραβούν τα φώτα πάνω τους και να σχολιάζονται για την προσωπική τους ζωή.

Η κάμερα του Mykonos Live Tv, όμως, τους εντόπισε στο απέναντι νησί, την Τήνο, όπου βρίσκονται αυτές τις μέρες, κλείνοντας το καλοκαίρι τους και μπαίνοντας στο φθινόπωρο με τον πιο ωραίο τρόπο. Αφού έφτασαν σε γνωστή παραλία, κάθισαν και συζητούσαν για λίγο, ενώ αργότερα συνέχισαν την κουβέντα τους ξαπλωμένοι ο καθένας στην ξαπλώστρα του.

Οι διακοπές της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Κοσμά Κουμιανό στην Τήνο

Όπως φαίνεται από τα παρακάτω στιγμιότυπα η παρουσιάστρια είχε επιλέξει μαύρο μπικίνι και λεοπάρ παρεό, ενώ ο φωτογράφος πάνω από το μαγιό του φορούσε βερμούδα και γαλάζιο πουκάμισο, ενώ κουβαλούσε μαζί του ένα μεγάλο πουκάμισο.

Δείτε επίσης: Την τσάκωσαν οι κάμερες με τον σύντροφό της και την ρώτησαν για το μονόπετρο - «Μου είναι λίγο άβολο...»

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, ο Κοσμάς Κουμιανός γνώρισε την Ανθή Σαλαγκούδη την οικογένεια του. Η συνάντηση αυτή μάλιστα πήγε καλά, αφού το ρεπορτάζ αναφέρει πως την εκτιμούν ιδιαίτερα. Από την άλλη ωστόσο, η δημοσιογράφος δεν έχει γνωρίσει στον αγαπημένο της την δική της οικογένεια. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ο Κοσμάς Κουμιανός χώρισε πριν από λίγο καιρό από την προηγούμενη σχέση του και πρώην σύντροφό του είναι η Δάφνη Καραβοκύρη, επίσης δημοσιογράφος.