Γιώργος Λιάγκας: Στο Λονδίνο για πρωινό με την Μαρία Αντωνά σε πολυτελή καφετέρια - Οι φωτογραφίες που ανέβασαν στο Instagram

Δεν παίζουν πολύ καλό κρυφτό...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε από τις καλοκαιρινές του διακοπές, καθώς προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του Πρωινού στο κανάλι του ΑΝΤ1. Μαζί του και η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά, με την οποία, όμως, όποτε έχει λίγο χρόνο μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, κάνει τις βόλτες του και προσπαθεί να ξεφεύγει μαζί της.

Δεν κράτησε πολύ η παραμονή τους στην Αθήνα, όμως, αφού ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο. Παρόλο που συνεχίζουν να μην αναρτούν κοινές τους φωτογραφίες και να ταγκάρουν ο ένας τον άλλο στα stories τους στο Instagram, τα στιγμιότυπα που ανεβάζουν από τα ίδια μέρη, με κοινό φόντο, ωστόσο, τους προδίδουν κάθε φορά, όπως συνέβη και τώρα.

Δείτε επίσης το απίστευτο σκηνικό τους στη Μύκονο: Φανερά ενοχλημένος ο Γιώργος Λιάγκας - Η Μαριά Αντωνά έφυγε μόνη της προς άλλη κατεύθυνση

Το πρωινό που μοιράστηκαν Γιώργος Λιάγκας & Μαρία Αντωνά

Το πρωί της Πέμπτης 5 Σεπτεμβρίου, ανέβασαν, συγκεκριμένα, τον καφέ που ήπιαν και τα κρουασανάκια που απόλαυσαν, τα οποία είχαν το ίδιο σερβίτσιο. «Καλημέρα», έγραψε εκείνη στα αγγλικά στο δικό της story, ενώ εκείνος ανέβασε στο δικό του προφίλ τον καφέ του που έγραφε επίσης "καλημέρα" και συμπλήρωσε την λέξη "είπαμε;" για τους ακόλουθούς του.

Βρήκαν την ευκαιρία να δουν ένα νέο μέρος, όμως ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού τους είναι άλλος - δείτε εδώ όλη την αλήθεια.

Μαρία Αντωνά πρωινό με Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας πρωινό με Μαρία Αντωνά

Αντωνά Λιάγκας Λονδίνο

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις διακοπές τους στη Μύκονο όπου ο παπαρατσικός φακός τους απαθανάτισε σε πολύ τρυφερά τετ α τετ σε γνωστό εστιατόριο (δείτε το βίντεο εδώ), το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz φαίνεται πως έκανε ένα πέρασμα και από τον ποταμό Αχέροντα που διασχίζει τους νομούς Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας και Πρεβέζης.

Ο Γιώργος Λιάγκας που έχει γίνει ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media, δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό, στο οποίο κολυμπάει τον ποταμό και λέει στους διαδικτυακούς του φίλους πως αξίζει να επισκεφθεί κανείς αυτό το μέρος αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θυμόμαστε τι άλλο ειπώθηκε από τον παρουσιαστή γιατί μετά από λίγα μόλις δευτερόλεπτα διακρίναμε μέσα από τα γυαλιά ηλίου του την Μαρία Αντωνά να κολυμπά κι εκεί στον ποταμό και μάλιστα να τουρτουρίζει από τα παγωμένα νερά του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάτω από την ανάρτηση αρκετοί followers του πετούν υπονοούμενα πως διακρίνεται η Μαρία στα γυαλιά του!

Εμείς πάντως αποθηκεύσαμε το βίντεο όπως βλέπετε γιατί μπορεί όταν θα το έπαιρνε χαμπάρι να το κατέβαζε! Βέβαια, μήπως το ήξερε πριν το ανεβάσει κι απλά δεν τον ένοιαξε; Who knows...

Τέλος, το ζευγάρι έκανε κι ένα πέρασμα από το νησί της Τήνου όπου διατηρεί εξοχικό ο Γιώργος Λιάγκας (δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του εδώ).