Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η καθημερινότητα με δύο παιδιά - Από το σπίτι στην παραλία και μετά στην παιδική χαρά

Όλη μέρα μαζί με τον Βλάσση και τον μικρό Βασίλη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι εδώ και λίγους μήνες μητέρα δύο παιδιών και η καθημερινότητα της έχει αλλάξει πολύ, καθώς έχει αφοσιωθεί πλήρως στην φροντίδα του Βλάσση και του μικρού Βασίλη, η οποία είναι άκρως απαιτητική. Προσπαθεί να παίζει όσο περισσότερο με τον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος έχει πολλή ενέργεια και θέλει όλο να εξερευνεί πράγματα, ενώ ταυτόχρονα ο μπέμπης της έχει ανάγκη από πολλές αγκαλιές και άλλους είδους μεταχείριση, καθώς είναι μόλις δύο μηνών.

Όσο δύσκολο κι αν είναι, όμως, η παρουσιάστρια δείχνει να τα καταφέρνει πολύ καλά και μοιράζεται κάποιες από αυτές τις στιγμές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους χιλιάδες ακόλουθούς της πώς κυλούν οι μέρες της αυτό το διάστημα.

Δείτε επίσης: Μαρμάρινο τζάκι και ξύλινο πάτωμα - Η φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της με τους δυο της γιους

Η καθημερινότητα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με δύο παιδιά

Την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, για παράδειγμα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον πρωτότοκο που έπαιζε με ένα παιχνίδι βέσπα μέσα στο σπίτι τους και λίγο αργότερα ακολούθησε και ένα δεύτερο story που έδειχνε πως πήρε τα παιδιά της και πήγε παραλία για μία γρήγορη βουτιά και λίγη χαλάρωση.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Aδημοσίευτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γιος παιχνίδια
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην παραλία με τα παιδιά της
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μετά την παραλία, όμως, ακολούθησε και βόλτα στην παιδική χαρά, με την ίδια να έχει πάρει μαζί και τον σκύλο της και να δείχνει τα παιχνίδια με τον Βλάσση που είναι τα αγαπημένα της. «Η ζωή μου», γράφει, μάλιστα, χαρακτηριστικά στο βίντεο που ανέβασε.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σκύλος παιδική χαρά
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τις προάλλες ανέβασε μερικές ακόμη φωτογραφίες από την βόλτα με τον Βλάσση στην παιδική χαρά. Μαμά και γιος πόζαραν αγκαλιά, με την παρουσιάστρια να δείχνει το σώμα της μετά την δεύτερη γέννα.