Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αναπολεί από τώρα τις διακοπές της – Δείτε πόσο ψήλωσε ο γιος της Γιάννης-Εφραίμ

Οι τελευταίες καλοκαιρινές της φωτογραφίες για φέτος

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/stam_tsimtsili
Instagram/stam_tsimtsili

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει στην Αθήνα μετά από ένα ήρεμο καλοκαίρι με την οικογένειά της στην Πάρο, όπου διατηρεί εξοχική κατοικία. Η παρουσιάστρια κατάφερε να χαρεί πολύτιμες στιγμές μαζί με τους αγαπημένους της και να φορτίσει τις μπαταρίες της μακριά από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, ενόψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Η πρεμιέρα του Happy Day στον Alpha είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να βρίσκεται ήδη σε καθημερινά meetings με την ομάδα της, προκειμένου να οριστικοποιήσουν τις λεπτομέρειες της εκπομπής. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, επομένως δεν αναμένεται να υπάρχουν μεγάλες αλλαγές μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Δείτε επίσης: Επιστρέφει η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Σε λίγες μέρες ξυπνάμε και πάλι μαζί!» - Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή «ταξιδεύει» νοερά στην Πάρο

Μπορεί το σώμα της να βρίσκεται στην πρωτεύουσα, αλλά το μυαλό της επιστρέφει συχνά στο αγαπημένο της νησί. H Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπορεί να ξεχάσει τις όμορφες στιγμές που πέρασε στις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τα παιδιά της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, μοιράστηκε με τους ακολούθους της μερικές από τις αγαπημένες της καλοκαιρινές αναμνήσεις μέσα από τα social media. Σε μία από τις αναρτήσεις της, δημοσίευσε φωτογραφίες από τις παραλίες της Πάρου, ποζάροντας με φόντο την απέραντη θάλασσα και τον ουρανό.

«Όταν ο ουρανός γίνεται ένα με τη θάλασσα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σε μία από τις φωτογραφίες απεικονίζεται και ο γιος της μάλιστα, ο Γιάννης-Εφραίμ, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά. Θυμίζουμε πως είναι ο «βενιαμίν» της οικογένειας, καθώς η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει άλλες δύο κόρες με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό, την Νάγια και τη Μαίρη