Γιάννης Ζουγανέλης: «Από τις πρώτες μέρες που έπαθε το εγκεφαλικό είχε...» - Η αποκάλυψη για την κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα

Μετά την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Με αφορμή την εμφάνιση του Δημήτρη Σταρόβα στο θέατρο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη (δείτε εδώ), ο Γιάννης Ζουγανέλης βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, το μεσημέρι της Τετάρτης 4 Σεπτεμβρίου, ώστε να μιλήσει για την περιπέτεια του καλού του φίλου.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα

«Ο Δημήτρης από τις πρώτες μέρες που έπαθε το εγκεφαλικό, πιστέψτε με, είχε σώας τας φρένας. Είχε συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί στη ζωή του. Πήρε το μήνυμα και, πραγματικά, με φοβερή αξιοπρέπεια και ισορροπία το ξεπέρασε. Ακόμα το κέντρο της ομιλίας έχει ένα προβληματάκι, αλλά πιστεύω πως δεν θα τον ταλαιπωρήσει για πολύ. Είναι θέμα μηνών.

Το θέμα είναι ο κάθε άνθρωπος που παθαίνει αυτά, νιώθει αυτό που του συμβαίνει, αλλά δε μπορεί να το εξηγήσει. Ο Σταρόβας το εξήγησε. Το νιώσαμε όλοι. Είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί - λέω νέο παιδί παρά την ηλικία του, γιατί η παιδικότητα και όχι ο παλιμπαιδισμός, είναι αυτή που προχωρά την καθημερινότητά μας, γιατί η καθημερινότητα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή μας. Τότε μπορεί να ισορροπήσει ο άνθρωπος με τόσα που συμβαίνουν…

Εύχομαι πραγματικά και αληθινά να το ξεπεράσει γρήγορα. Το αξίζει. Η σκηνή βοηθά πάρα πολύ. Θα σας πω ένα θέμα προσωπικό. Εγώ έχω ένα θέμα με τα πόδια μου, ταλαιπωρούμε και πονάω. Μόλις ανεβαίνω στη σκηνή, δεν υπάρχει ούτε ο πόνος ούτε τίποτα.

Υπάρχει ένας Θεός εκείνη την ώρα που σε οδηγεί να απευθυνθείς στους αποδέκτες σου με αυτή τη δυναμική που σου επιτρέπει η πλήρης υγεία. Η σκηνή του θεάτρου ή η μουσική είναι η ζωή… Είναι αντανάκλαση της ζωής. Καταλαβαίνετε ότι αφού στη σκηνή μπορεί κανείς να βελτιώνεται, θα βελτιωθεί και έξω από αυτή. Το θέμα είναι όλοι να μαθαίνουμε από τα παθήματά μας. Η ιατρική είναι η μόνο πρόληψη… Οι άνθρωποι έχουμε φοβερή ροπή στα πάθη. Δε μπαίνουμε στη διαδικασία της εγκράτειας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Παίζει κιθάρα 1 μήνα από το εγκεφαλικό επεισόδιο - Συγκίνηση με το νέο βίντεο του