Ερωτευμένη η Χριστίνα Κεφαλά του Survivor – Αυτός είναι ο σύντροφός της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο

Συγκατοικούν και βλέπουν σοβαρά αυτή τη σχέση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/kefala.christina
Instagram/kefala.christina

Κάθε λόγο να νιώθει όμορφα έχει το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα Κεφαλά, καθώς ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα. Η εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του Survivor και του My Style Rocks δηλώνει στα καλύτερά της τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά και όσοι την είδαν στη Μύκονο μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Πρόσφατα η κάμερα του Mykonos Live TV συνάντησε τη Χριστίνα σε ταβέρνα στην περιοχή της Αγίας Άννας με έναν γοητευτικό άντρα στο πλευρό της. Πρόκειται φυσικά για τον σύντροφό της, με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσα από κοινές παρέες πριν από ενάμιση χρόνο και πλέον είναι φουλ ερωτευμένοι.

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό: «Έβλεπα την Σταυρούλα να...» - Η Χριστίνα Κεφαλά ξεσκεπάζει την αλήθεια! Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του Survivor All Star

Ποιος είναι ο σύντροφος της Χριστίνας Κεφαλά

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr ο άντρας στο πλευρό της Χριστίνας Κεφαλά ονομάζεται Ηλίας, ασχολείται με τα ναυτιλιακά και είναι λίγο μεγαλύτερος από εκείνη στην ηλικία. Μάλιστα λόγω του επαγγέλματός του συχνά χρειάζεται να ταξιδεύει εκτός πρωτεύουσας, με αυτή την αναμονή ωστόσο να λειτουργεί θετικά στη μεταξύ τους σχέση.

Όπως αναφέρουν αξιόπιστες πηγές, και οι δύο βλέπουν με σοβαρό μάτι αυτό το δεσμό, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έχουν μετακομίσει κάτω από την ίδια στέγη και κάνουν κοινά σχέδια για το μέλλον. «Είναι και οι δύο παιδιά που σκέφτονται τον γάμο», μεταφέρει άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι στο youweekly, τονίζοντας πως πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Η τύχη φαίνεται να χαμογελάει στη όμορφη Χριστίνα, που βλέπει ταυτόχρονα τους κόπους της να ανταμείβονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η γοητευτική influencer έχει γυρίσει μία νέα σελίδα και στον επαγγελματικό τομέα πέρα απ' τον προσωπικό. Πρόσφατα η Χριστίνα Κεφαλά άνοιξε το δικό της eshop με αθλητικά ρούχα στο οποίο έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος από την ενέργεια και τον χρόνο της το τελευταίο διάστημα.