Ελένη Βουλγαράκη: «Θα κάνω ότι θέλω!» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη

«Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ...», απαντά για την εγκυμοσύνη της Πετρογιάννη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Βουλγαράκη: «Θα κάνω ότι θέλω!» - Η έντονη αντίδραση σε ερώτηση για τον Φώτη Ιωαννίδη

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, συνάντησε την Ελένη Βουλγαράκη και η ίδια στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις σε αυτή. Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, συγκεκριμένα, στην καθημερινότητά τους που για δεύτερη χρονιά θα περιλαμβάνει ραδιόφωνο και τηλεόραση μαζί, στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.

Μίλησε, όμως, και για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ απάντησε και για την εγκυμοσύνη της Φωτεινής Πετρογιάννη, την οποία αποκάλυψε η ίδια πρόσφατα μέσα από φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα στα social media της (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Ελένης Βουλγαράκη

«Προσαρμόζομαι ακόμη στη νέα καθημερινότητα. Θα το βρούμε. Η σεζόν ξεκίνησε με το ραδιόφωνο, μπαίνουμε σιγά σιγά στα του Πρωινού, νωρίς είναι... Μου έλειψε; Δεν ξέρω... Νομίζω ναι, θέλω να βρω τον ρυθμό μου σιγά σιγά. Όπως και πέρυσι θα πηγαίνω στο πιο lifestyle κομμάτι, γύρω στις 11:00 δηλαδή θα βγαίνω, δεν θα αλλάξει κάτι», είπε αρχικά.

«Με το καλό το κορίτσι μας. Η Φωτεινή είναι πάρα πολύ καλά. Ήμουν από τους πρώτους ανθρώπους που το μοιράστηκε, είμαστε πάρα πολύ κοντά. Ελπίζω να πάνε όλα καλά», δήλωσε στη συνέχεια για την συνεργάτιδά της.

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη και για το γεγονός πως δεν κρύβεται και αναρτά φωτογραφίες τους στα social media, απάντησε: «Είμαι πολύ καλά. Δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι διαφορετικό, κινούμαι φυσιολογικά. Αν καθίσω και μπω σε αυτή τη διαδικασία και σκέφτομαι να μην κάνω κάτι για να μην πει κάποιος κάτι για κάτι πάρα πολύ ωραίο που συμβαίνει στη ζωή μου, το έχω χάσει το παιχνίδι. Κάνω αυτό που λέει η καρδιά μου και δεν με νοιάζει καθόλου οτιδήποτε κακοπροαίρετο θα πει ο οποιοσδήποτε για την προσωπική μου ζωή. Η προσωπική μου ζωή δεν αφορά κανέναν, είμαι πολύ ευτυχισμένη και δεν με αφορά καθόλου να το δείξω και να το μοιραστώ. Θα κάνω ότι θέλω» - δείτε εδώ τα νυχτοπερπατήματά τους στον Σάκη Ρουβά.