Νόνη Δούνια: 19 χρονών, ψηλός και μελαχρινός - Αυτός είναι ο κούκλος γιος της

Μοιάζουν πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Νόνη Δούνια
Instagram / Νόνη Δούνια

Η Νόνη Δούνια ήταν μία από τους λαμπερούς καλεσμένους στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Γρηγόρη Μόργκαν που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά (δείτε εδώ τις μπομπονιέρες που μοίρασαν). Μετά το πέρας του μυστηρίου και του γαμήλιου πάρτι η δημοσιογράφος παρέμεινε στο νησί και παρέα της έχει τον γιο της, Στάθη, ο οποίος είναι πλέον 19 ετών και είναι και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας.

Γενικότερα είναι αρκετά ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας καθημερινά τις απόψεις της, αλλά και φωτογραφίες και βίντεο από την ζωή της, επομένως δεν θα μπορούσαν να λείπουν και στιγμιότυπα από όσα κάνει στο νησί με τον γιο της.

Αυτός είναι ο γιος της Νόνης Δούνια

Ανέβασε, λοιπόν, φωτογραφίες τους από την βόλτα που έκαναν με το σκάφος γύρω από τις εντυπωσιακές παραλίες και παρουσίασε στους ακόλουθούς της τους θησαυρούς που ανακάλυπτε με τον νεαρό κάτω από το νερό. Είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους και απολαμβάνουν να περνούν χρόνο μαζί.

Νόνη Δούνια γιος
Instagram / Νόνη Δούνια

γιος Νόνης Δούνια
Instagram / Νόνη Δούνια

Πριν από λίγες μέρες, το Σάββατο 17 Αυγούστου συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησαν την 18χρονη πλέον κόρη τους με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη, με την ίδια να κάνει μία νέα αρχή.

Η Ρία, όπως ονομάζεται, θα ξεκινήσει σπουδές στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και έτσι οι καλοκαιρινές της διακοπές ολοκληρώθηκαν, μάζεψε τα πράγματά της και μπήκε στο αεροπλάνο για να φτάσει στο μέρος που θα παραμείνει τα επόμενα χρόνια.

Η δημοσιογράφος, φανερά συγκινημένη, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από τις ημέρες που πέρασαν όλοι μαζί στις Σπέτσες και τις συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο. Έδειξε και κάποιες από τις στιγμές τους στο αεροδρόμιο, λίγο πριν εκείνη αναχωρήσει.

«Επίλογος καλοκαιριού αλλά και μίας ολόκληρης διαδρομής για την μοναδική μου κόρη @riamouratidii Ένα νέο κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής της μόλις ξεκινά και τα συναισθήματα ξεχειλίζουν τόσο για την ίδια και άλλο τόσο για εμένα. Τι να πω για αυτές τις στιγμές αλήθεια; Νιώθω απλά ευλογημένη για την οικογένεια μου, είναι ότι πολυτιμότερο έχω, μηδενίζει οτιδήποτε αρνητικό ή δυσάρεστο παρουσιάζεται στο δρόμο μου , με θωρακίζει, με γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία, αγάπη, και ατελείωτες συγκινήσεις. Ταξιδεύω μαζί σου Ριάρα μου», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Για εμένα ήταν σοκαριστικό...» - Η τρυφερή εξομολόγηση της Νόνης Δούνια για τα παιδιά της και τη σχέση με την μητέρα της


Νόνη Δούνια σύζυγος κόρη

Δείτε επίσης: «Κλείνουμε 20 χρόνια με τον σύζυγό μου! Θέλει να κάνουμε...» - Ο γάμος με τον Κυριάκο Μουρατίδη, η Ευρωβουλή και το modeling

Νόνη Δούνια παιδιά