Γιώργος Χρυσοστόμου: Η ζωή με 7 αδέρφια, το κεφάλαιο των απωθημένων και η «ιεροτελεστία» του

Μίλησε για όλα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Γιώργος Χρυσοστόμου: Η ζωή με 7 αδέρφια, το κεφάλαιο των απωθημένων και η «ιεροτελεστία» του

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Πρωίαν σε είδον, όπου μίλησε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στη Ρόδη, στα social media, καθώς και στην προσευχή που κάνει πριν από κάθε παράσταση.

«Έχει κλείσει ο κύκλος των απωθημένων και της εφηβικής κατάστασης. Ήσυχος θα φύγω. Πάντα θέλω να εξελίσσομαι στο θέατρο, αλλά τώρα ανεβαίνω ήσυχος στη σκηνή, δεν έχω το άγχος να είμαι ανταγωνιστικός. Είμαι χορτασμένος, χωρίς αυτό να σημαίνει πως έχω επαναπαυτεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δείτε επίσης: Γιώργος Χρυσοστόμου: «Χρειάστηκα βοήθεια ειδικών» - Η αποκάλυψη του ηθοποιού για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε

«Το πρώτο σπίτι που έμενα ήταν 28 τ.μ», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου

«Ζούσα στη Ρόδο και κάποια στιγμή πήρα τα βαλιτσάκια μου και πήγα στη Θεσσαλονίκη. Ήταν τόσο μεγάλη η ελευθερία εκεί, γιατί εγώ έφυγα από έναν μικρό τόπο και πήγα σε ένα χάος. Όλο αυτό μου δημιούργησε πολύ ωραία αδρεναλίνη. Στο σπίτι ήμασταν πολλά άτομα, γιατί είχα επτά αδέλφια, μέναμε εννέα άτομα. Από μωρό δεν είχα προσωπικό χώρο, γιατί μέναμε στο ίδιο δωμάτιο με τα αδέλφια μου αλλά δεν είχαμε και άλλη επιλογή», ανέφερε σε διαφορετικό σημείο ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Όταν πήγα Θεσσαλονίκη είχε πάλι συγκάτοικους, δεν γνωριζόμασταν απλά μοιραζόμασταν το ίδιο σπίτι. Λίγο αργότερα ξεκίνησα να μένω μόνος μου, αλλά σε πολύ μικρά σπίτια. Το πρώτο σπίτι που έμενα μόνος μου ήταν 28 τ.μ.», συμπλήρωσε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου αποκάλυψε πως πηγαίνει στο καμαρίνι του, μία ώρα πριν από την παράστασή του. «Κάνω μια προσευχή που καλοδέχεται τον κόσμο που έρχεται, το είχα διαβάσει κάπου και λειτουργεί», σημείωσε.

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Έχω Instagram αλλά το χρησιμοποιώ μόνο για επαγγελματικούς λόγους. Δεν κρίνω κανέναν, γιατί πέφτουν και μας τρώνε. Δεν έχω καταλάβει γιατί να είμαι σε ένα μέρος, να περνάω καλά και να το ξέρουν όλοι. Γιατί να κάνω “γιούχου”; Διαφωνώ να βγάλω το ηλιοβασίλεμα, γιατί μέχρι να το κάνω το έχω χάσει. Κάποια πράγματα απλά δεν τα καταλαβαίνω εγώ»!